Sådan oprettes en MS Access Rapport Med et tekstfelt Beder om et bestemt datointerval

February 25

Sådan oprettes en MS Access Rapport Med et tekstfelt Beder om et bestemt datointerval


Microsoft Office er et kraftfuldt database program, men på samme tid, det er en meget brugervenlig én. I modsætning til SQL Server og Oracle, indlæringskurven for Microsoft Access er en forholdsvis kort, hvilket gør det til det perfekte valg for ikke-tekniske brugere. Database administratorer kan gøre MS Access endnu nemmere at bruge ved at oprette rapporter, prompt for datointervaller og andre data. Disse prompter gøre det meget lettere for selv uerfarne Access brugerne at finde netop de oplysninger, de har brug for i selv de mest komplekse databaser.

Instruktioner

1 Log på din computer og åbne Microsoft Access. Klik på menuen "Filer" og vælg "Åbn" og derefter navigere til den database, du vil bruge.

2 Klik på fanebladet "Forespørgsler" og vælg "Opret forespørgsel i design visning." Vælg tabellen på hvor du ønsker at basere forespørgslen. Dobbeltklik på felterne i tabellen for at føje dem til forespørgslen.

3 Gå til dato felt, du vil bruge til rapporten. Type "Mellem [Enter Begynd Dato] og [Enter Slutdato]" Klik på "X" i øverste højre hjørne af forespørgslen vindue og svar "Ja" for at gemme forespørgslen. Giv forespørgslen et beskrivende navn som "Date Range Query."

4 Klik på fanen "Rapporter" og klik på "Opret rapport ved hjælp af guiden." Klik på drop-down pilen ved siden af ​​"Borde / Forespørgsler" og vælg "Date Range Query" fra listen. Dobbeltklik på de felter, der skal medtages i rapporten, og klik på "Næste".

5 Vælg en udseende skabelon for rapporten og klik på "Næste". Skriv et beskrivende navn som "Date Range Report", og klik på "Finish".


relaterede artikler