Hvad er fordelen af ​​Outlook Express Over Online e-mail?

January 6

For mange mennesker, e-mail har i høj grad - hvis ikke helt - erstattet processen med at sende og modtage papir korrespondance. Du kan vælge mellem mange e-mail-programmer og klienter, hvoraf nogle er webbaseret og hvoraf nogle er software-baseret. Som en af ​​de mest populære software-baserede programmer, Outlook Express har flere fordele i forhold til netbaserede programmer.

Outlook Express

Outlook Express blev inkluderet som en del af hver version af Internet Explorer (IE) browser gennem IE6; Det var ikke med IE7 eller IE8. Men hvis du bruger en computer med en version af Windows XP-operativsystemet, Outlook Express 6 er tilgængelig fra mappen Programmer. Hvis computeren bruger enhver Macintosh OS fra 8,1 ved 9.x, Outlook Express er til rådighed til at installere på din computer som en separat overførsel fra Microsofts websted. Outlook Express er ikke tilgængelig med Windows Vista eller Windows 7.

Læs og Skriv Email Offline

En af de store fordele ved Outlook Express, er, at selv om du har brug for en aktiv internetforbindelse til at sende og modtage beskeder, kan du læse og skrive beskeder offline, hvilket kan være særdeles fordelagtigt, hvis du har en langsom internetforbindelse, eller hvis din Internet plan giver dig kun et begrænset antal "frie" minutter pr måned. Fordi Outlook Express er en software-baseret e-mail-klient, kan du komponere og forfine din beskeder offline eller tage din tid på at læse de beskeder, du har modtaget uden at spilde værdifulde og potentielt dyre adgang minutter.

Gem og sikkerhedskopieres E Arkiv

Både web-baserede og software-baseret e-mail-programmer giver dig mulighed for at opretholde et arkiv af gamle e-mails, som du vil beholde, uanset grunden. Men med Outlook Express, kan du sikkerhedskopiere dine meddelelser på en ekstern harddisk. Hvis du abonnerer på en offsite backup service, kan du inkludere dine Outlook Express-meddelelser i din backup tidsplan. Men hvis du har en web-baseret program, kan du miste adgangen til dine beskeder (måske permanent), hvis du glemmer din adgangskode, er din konto kompromitteret, serveren går ned eller din konto opsiges.

Hent og Organiser Mail fra flere konti

Du behøver ikke at vælge mellem at have Outlook Express, og som har en web-baseret konto. Faktisk kan du konfigurere Outlook Express til at hente dine e-mails fra de fleste web-baseret e-mail-tjenester. Hvis du har flere e-mail-konti, kan du konfigurere Outlook Express til at hente dine e-mails fra alle dine e-mail konti. Når du har downloadet dine beskeder, kan du organisere din mail og gemme dine beskeder i mærkede mapper på din harddisk. Du kan endda oprette Outlook Express til automatisk at filtrere indgående beskeder ved udflagning dem, fremhæve dem eller lede dem i bestemte mapper.


relaterede artikler