Hvordan forbinder jeg til trådløst internet med en IBM T60p T2600?

December 2

Hvordan forbinder jeg til trådløst internet med en IBM T60p T2600?


Mange mennesker foretrækker at bruge trådløst internet i hjemmet, da det giver mulighed for flere enheder i huset til at bruge den samme netforbindelse uden fysisk sætte kabler i hver enhed. Hvis du ønsker at bruge trådløst internet på en computer, som du allerede ejer, ligesom IBM T60p T2600, er der et par grundlæggende ting at overveje på forhånd.

Instruktioner

1 Tjek den bærbare trådløse komponenter. Enhver computer, der vil bruge trådløst internet skal have et trådløst kort installeret samt alle de mest up-to-date software drivere til dette kort. Dette kan kontrolleres i computerens enhedshåndtering. Klik på "Start", højreklik på "Denne computer" og vælg "Egenskaber" og til sidst klik på "Enhedshåndtering" under fanen "Hardware". Klik på "+" ud for Netværkskort og kontrollere dens indhold for noget opført som "trådløs adapter." Hvis der ikke er trådløs adapter på listen, skal du enten have et trådløst kort installeret på computeren eller bruge en trådløs USB-adapter.

2 Aktiver det trådløse kort. Når du har bekræftet, at det trådløse kort er installeret og har alle de nyeste software drivere, skal du sørge for dit trådløse kort er aktiveret, så det vil være i stand til at opdage alle trådløse netværk udsendelse i området. Dette gøres ved at åbne menuen "Start" og klikke på "Opret forbindelse til ..." Højreklik på "Trådløs netværksforbindelse" og vælg "Aktiver", hvis det er opført som en mulighed. Dit trådløse kort er nu aktiveret.

3 Opret forbindelse til et trådløst netværk. Hvis du har et setup trådløst netværk derhjemme, kan du nu prøve at oprette forbindelse til det. Alternativt kan du prøve at oprette forbindelse til en gratis offentlig wi-fi hotspot for at teste din bærbare trådløs tilslutning.