Hvordan opretter jeg PDF-dokumenter fra Microsoft Publisher 2007?

July 6

Microsoft Publisher 2007 er en populær desktop publishing program. Publisher er forskellig fra tekstbehandlingsprogrammer, da den fokuserer på sidelayout i tekst og bruges ofte til at oprette dokumenter såsom brochurer og nyhedsbreve. Fordi ikke alle har Publisher, er det en god idé at konvertere dine dokumenter til en mere fælles format, såsom Portable Document Format (PDF). Med det rigtige program, det er relativt nemt at oprette PDF-dokumenter fra Microsoft Publisher 2007.

Instruktioner

Brug en kommerciel PDF Skrivning Program

1 Installer en kommerciel PDF skriftligt program på din computer. Mange af disse programmer er tilgængelige, og de funktioner varierer blandt dem. Adobe Acrobat Pro anvendes i de efterfølgende trin, og en gratis prøveversion er tilgængelig fra Adobe Systems hjemmeside.

2 Åbn Microsoft Publisher 2007-dokument, som du vil oprette en PDF-fil.

3 Højreklik gang på menulinjen, og vælg menuen "Acrobat". Dette vil skabe en separat menu specifikt for Acrobat linje af produkter. Klik én gang på "Opret PDF" knappen på "Acrobat" båndet. Dette vil lancere en særskilt "Gem PDF som" dialog vindue.

4 Brug "Look in" listen for at vælge en mappe, hvor du vil gemme PDF-filen. Skriv et navn til PDF i "File name" feltet. Mens Acrobat automatisk vil udfylde "File name" feltet med navnet på kildedokumentet, kan du markere og overskrive navnet for at ændre det. Klik på "Gem" for at fuldføre oprettelsen af ​​PDF-version af Publisher 2007-dokument.

Ved hjælp af en Gratis PDF Skrivning Program

5 Installer en gratis PDF skriftligt program på din computer. Flere sådanne programmer er tilgængelige, og de funktioner varierer blandt dem. PDFill bruges i de trin, der følger og kan downloades gratis fra PDFill hjemmeside.

6 Åbn Microsoft Publisher 2007-dokument, som du vil oprette en PDF-fil.

7 Vælg "Udskriv" fra menuen "Filer". Den "Udskriv" dialog vindue vises. Brug "Printer name" menu til at vælge PDF skriftligt program, du har hentet.

8 Brug "Look in" listen for at vælge en mappe, hvor du vil gemme PDF-filen. Skriv et navn til PDF i "File name" feltet. Klik én gang på "Gem" for at fuldføre oprettelsen af ​​PDF-version af Publisher 2007-dokument.


relaterede artikler