Sådan Administrer Projekter Med Microsoft Office Project 2007

July 12

Microsoft Project 2007 er et projekt management program, der bruges til at organisere opgaver og ressourcer i forbindelse med et projekt af enhver størrelse. Det giver projektledere indtaste alle de aspekter, der påvirker færdiggørelsen af ​​deres projekter - såsom penge, personale, ressourcer og tidsplan - derefter foretage justeringer af projektets livscyklus baseret på disse elementer. Det giver også mulighed for at oprette forskellige segmenter af et projekt, med individualiserede tidslinjer for at sikre, at projektet der opholder sig på opgaven.

Instruktioner

1 Start Microsoft Project 2007.

2 Klik på linket "Projekt" øverst på skærmen, vælg derefter "Projekt Information" valgmulighed. Indstil "Projekt Start Date" til at falde sammen med den tid, at alle aspekter af projektet vil starte.

3 Klik på drop-down pilen ved siden af ​​"Resources" fanen over regnearket i midten af ​​skærmen, og vælg derefter den type ressourcer, som du gerne vil tilføje. Tilføj så mange oplysninger som muligt for hver opført ressource. Du kan bruge den hjælp vinduet på venstre side af skærmen for at tilføje yderligere kolonner ikke inkluderet som standard. Dette vil give mulighed for en mere detaljeret kig på den generelle sundhed i projektet, når du overvåger dens fremskridt nede ad vejen.

4 Klik på "Opgaver" fanen placeret over regnearket i midten af ​​skærmen, og derefter begynde at tilføje opgaver, der vil være nødvendige for at fuldføre dit projekt. Du kan begynde at skrive opgaver i cellerne under "Task navn" og derefter justere varigheder i overensstemmelse hermed. Det er bedst at starte med store, vage opgaver, derefter tilføje mere specifikke opgaver som dele af de store opgaver. Derudover kan du klikke i kolonnen "Ressource navne", og vælg navnet på en tidligere tilføjede ressource, der vil være en del af denne opgave.

5 Tilføj underopgaver (opgaver, der er en mindre del af en større opgave) ved at skrive dem under en større opgave. Vælg rækken nummer for delopgave, højreklik på rækken nummer og vælg "indrykning" valgmulighed. Bemærk at øge varigheden af ​​en delopgave vil øge varigheden af ​​den opgave, det er angivet under.

6 Klik på "Vis" øverst på skærmen, vælg derefter "Værktøjslinjer" og "Tracking". Dette vil generere en ny værktøjslinje i toppen af ​​skærmen, med muligheder for at opdatere udvalgte opgaver. Klik på den relevante knap (såsom "Opdatering som planlagt" eller "Omlæg Arbejde") for at opdatere status for en opgave som projektet er i gang.

7 Klik på fanen "Rapporter" over regnearket i midten af ​​skærmen, og vælg derefter din rapport indstilling fra kolonnen i venstre side af skærmen. Bemærk at klikke på linket "Vis rapporter" vil tillade dig at generere en række rapporter, herunder "Omkostninger", "Aktuelle Aktiviteter" og flere andre.

TIPS

  • Ved hjælp af de forskellige muligheder på menuen "Vis" kan være et nyttigt måde at se på dit projekt fra et andet perspektiv, og indse, hvis der er nogen aspekter, der bliver overset.

relaterede artikler