Gør certifikater Med WordPerfect

July 28

Gør certifikater Med WordPerfect


WordPerfect er et tekstbehandlingsprogram, der tilbydes af Corel. Det er almindeligt anvendt af virksomheder, uddannelse, industri og privatpersoner til at skabe en vifte af online og trykte dokumenter. Et interessant og nyttigt projekt, som du kan udføre ved hjælp af WordPerfect skaber professionelle certifikater, som du kan uddele som priser til medarbejdere, instruktører eller studerende.

Instruktioner

1 Læg noget grafik eller billeder, som du gerne vil bruge på certifikatet, såsom en skole eller en virksomhed logo, til din computer. Du kan gøre dette ved at kopiere det fra en cd eller et SD-kort.

2 Open WordPerfect. Vælg "File" i menuen og vælg "Dokument". Fra valgmuligheder, vælg "Current Document Style." Fra dialog, der vises, skal du vælge "Format" og klik på "Sideopsætning". Indstil sidestørrelsen og klik på "OK".

3 Vælg "Indsæt" fra menuen og vælg "Grafik / Billeder." Fra valgmuligheder, vælg "Clipart". Fra den dialogboks, der vises, vælger du fra listen over grænserne typer den ene, du vil bruge, og klik på "Indsæt". Brug musen til at trække og ændre størrelsen på grænsen til at passe dit dokument.

4 Vælg "Indsæt" fra menuen og vælg "Grafik / Billeder." Fra valgmuligheder, vælg "Billede". I dialogen, gå til det billede, du indlæst og åbne den. Placer det hvor du ønsker det i dokumentet.

5 Vælg "Indsæt" i menuen og vælg "Text Box." Tegn tekstfeltet i dokumentet, hvor du vil have titlen på dit certifikat. Indtast titlen, at vælge en stor, fed skrift. Opret flere tekstbokse ved hjælp af den samme typografi i forskellige størrelser for at tilføje navnet på den person, der modtager certifikatet, årsagen til certifikatet, og den dato, den blev tildelt.

6 Vælg "File" i menuen og vælg "Gem som". I den dialogboks, der vises, navngive din fil og gemme den. Dit certifikat er nu klar til udskrivning.