Sådan permanent Slet din slægtshistorie

January 12

Hvert websted, du besøger spores i browserens historik. I nogle tilfælde - såsom hvis du deler en computer med andre brugere - kan du klare denne historie, så at listen over besøgte hjemmesider er ikke synlig. Du kan slette din Internet historie manuelt eller ændre indstillingerne, så din browserhistorik automatisk slettes. Sletninger er permanente.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Åbn din Internet Explorer-browser. Træk ned menuen "Funktioner" i navigationsmenuen løber tværs over toppen af ​​din browser siden. Vælg "Internetindstillinger". En grå boks vil poppe op.

2 Se efter "Browserdata" overskrift placeret på fanen "Generelt" og klik på knappen "Indstillinger".

3 Vælg det antal dage, du ønsker at vise din historie klik derefter på "OK". Du kan også tjekke "Slet browserdata ved afslutning" fra "Generelt" fanen og klik på knappen "Slet". Dette indstiller automatisk din computer for at slette din Internet-browsing historie, når du logger af. Klik på knappen "Anvend" i vinduet Internetindstillinger at gemme dine indstillinger og klik på "OK" for at afslutte og lukke ud af vinduet.

Mozilla Firefox

4 Åbn din Mozilla Firefox browser. Træk ned menuen "Funktioner" i menuen navigation. Klik på "Ryd historik" valgmulighed. Et nyt vindue vil poppe op.

5 Vælg den type historie filer, du vil slette, og vælg derefter "Alt" valgmulighed placeret ved siden af ​​"Time interval for at rydde" feltet.

6 Udvid "Detaljer" og klik på "Ryd nu" knappen. Efter historien er blevet slettet, vil de "Ryd historik" vinduet automatisk lukke.

Safari

7 Åbn din Safari-browser. Træk ned menuen Safari og klik på "Indstillinger" valgmulighed.

8 Klik på knappen "AutoFyld" for at fravælge det. Gem dine indstillinger.

9 Afslut din Safari-browser. Mens Safari ikke tilbyder en manuel metode til at slette dine browserdata, kan du konfigurere indstillinger, så ingen Internet historie er gemt.


relaterede artikler