Sådan opgraderer en CPU på en Gateway M-1617 Notebook

May 2

Sådan opgraderer en CPU på en Gateway M-1617 Notebook


Hvis du har ejet en bærbar computer i længere tid, kan du have haft til at opgradere din hardware. Opgradering Gateway M-1617 bærbar computer kan betyde bedre ydelse og længere levetid for dit system. Laptop-brugere almindeligvis opgradere deres ram, harddisk eller CPU. M-1617 er udformet på en sådan måde, at den gennemsnitlige computerbruger kan skilles ad og installere de fleste helst stykke hardware i den bærbare computer. Laptop demontering kan virke skræmmende, men hvis du tager din tid og være opmærksom, vil du opdage, at det er ikke så svært som det ser ud.

Instruktioner

1 Sluk din bærbare computer, frakoble strømkablet og lukker LCD displayet, indtil det klikker på plads. Afbryd eventuelle diverse kabler eller enheder. Placer den bærbare computer med forsiden nedad, fjerne batteriet og sæt den til side.

2 Vedhæft en antistatisk håndled wrap på håndleddet og fastgøre strækker wire klip til den ydre beklædning af den bærbare computer eller en umalet metalgenstand eller overflade. Dette vil aflade evt sovende statisk elektricitet og forhindrer stød.

3 Fjern Phillips-skruer fastgør ram, harddisk og WiFi-kort omslag til bunden huset af den bærbare computer. Fjern dækslerne og sæt dem til side.

4 Afbryd de to antennekabler fra det trådløse kort, og derefter fjerne det indre Phillips-hoved skrue sikre det trådløse kort til den bærbare computer. Løft kortet ud af den bærbare computer og sæt den til side.

5 Skub harddisken samles til venstre, indtil den er helt frakobles fra drevet beklædning. Løft harddisken ud af den bærbare computer og sæt den til side.

6 Skub på fastholde tappene på hver side af RAM- modul. Vip modulet i en 45 graders vinkel, og skub den ud af hukommelsen rum og sæt den til side. Det er en god ide at gemme dine RAM-moduler i statisk-fri plastikposer. Gentag dette trin for hvert modul du fjerner.

7 Fjern de fire Phillips-skruer sikre kølelegemet til bundkortet. Kølelegemet er en stor metalgenstand med en lang kobberrør strækker ud af den. Tag blæseren kablet fra bundkortet, løft kølelegemet ud af den bærbare computer og sæt den til side meget nøje. Dette vil udsætte den bærbare processor.

8 Brug en flad skruetrækker til at dreje enkelt CPU låseskruen i retning mod uret, indtil processoren udgivelser fra CPU soklen. Løft processoren ud af bundkortet og sæt den til side.

9 Installer den nye processor ved at gentage de tidligere trin i omvendt rækkefølge.

TIPS

  • Hold små plastik poser af alle de skruer du fjerner fra den bærbare computer. Mærk hver pose med en permanent markør for hver fase i demontering processen. Dette vil hjælpe dig med at holde styr på alle de skruer. Der er en masse af dem.

relaterede artikler