Hvordan man kan identificere Modstridende software i Windows XP

February 8

Hvordan man kan identificere Modstridende software i Windows XP


En typisk computer vil køre mange forskellige software-pakker, og det er vigtigt for alle disse programmer til at arbejde godt sammen med hinanden. Mens det meste af tiden disse programmer vil køre effektivt, er der tidspunkter, hvor to eller flere produkter vil komme i konflikt med hinanden. Når disse software konflikter opstår, er det vigtigt at identificere problemet programmer og tage skridt til at løse disse konflikter.

Instruktioner

1 Log på din computer, skal du klikke på "Start" og vælg "Kontrolpanel".

2 Klik på "Administrative Tools" ikonet i Kontrolpanel. Hvis du ikke kan se en "Administrative Tools" ikonet, skal du klikke på "Skift til klassisk visning" option på venstre side af skærmen.

3 Dobbeltklik på "Logbog" ikonet og klik på fanen "Programmer". Rul gennem listen over hændelser for at identificere de softwareprodukter, der er årsag til problemer.

4 Gå tilbage til Kontrolpanel og klik på "Tilføj eller fjern programmer" ikonet. Fremhæv det program, der er årsag til konflikt og "Repair" mulighed, hvis det er tilgængeligt. Hvis det ikke er tilgængelig for dette program, klik på "Fjern" for at afinstallere programmet.

TIPS

  • Løb mere end ét antivirusprogram produkt på den samme computer, vil ofte medføre konflikter. bør kun anvendes én antivirusprogram.

relaterede artikler