Sådan Fix en Hard Drive Manglende for en bærbar

April 26

Sådan Fix en Hard Drive Manglende for en bærbar


Hvis du har en bærbar computer med en harddisk, der er fysisk mislykkedes, kan du hurtigt reparere computeren, så du kan bruge det igen med minimal ballade og gider. Gør dette kræver, at du udskifter harddisken i computeren. Når dette er gjort, kan du geninstallere operativsystemet efter eget valg og være tilbage til at bruge computeren snart. Selvom du ikke behøver at være en computer geni for at udskifte harddisken i en bærbar computer, skal du være fortrolig med computing basics.

Instruktioner

1 Sluk din bærbare computer, tag det fra netledningen og fjerne batteriet.

2 Vend den bærbare computer over og find panelet i bunden eller på siden af ​​den bærbare computer sag, der dækker harddisken. Harddisken typisk visualiseret som en cylinder symbol.

3 Brug en skruetrækker til at fjerne panelet, der dækker harddisken. Forsigtigt udtrække harddisken fra den bærbare computer, pas på ikke at bøje eller bryde nogen stifter eller andre stik.

4 Sæt det nye harddisk i den bærbare computer, og fastgør det på plads. Re-vedhæfte panelet over harddisken, indsæt batteriet, skal du sætte computeren tilbage i og tænde den. Du har nu fastsat harddisken fiasko i din bærbare computer. Når du installere et operativsystem på computeren, vil du være i stand til at bruge den igen til dine daglige opgaver.

TIPS

  • Hvis harddisken der ikke indeholder vigtige oplysninger, bør du kontakte en dataredning selskab for at se, om det ikke kan trække oplysninger ud af drevet.

relaterede artikler