Sådan Clean Canon Printer Heads

May 23

Få ting i verden af ​​udskrivning er mere irriterende end at udskrive noget vigtigt, kun at finde det dækket i snavs striber og breve så lys, de kan næsten læses. Hvis dette sker, er der en chance for, at du kunne brug for nye blækpatroner. Der er også en chance for, at din printer hoveder bare have en rengøring. Heldigvis printere som Canon BJC-620 gør rengøringen enkel ved at placere kontrollen på frontpanelet af printeren.

Instruktioner

Sådan Clean Canon Printer Heads

1 Tænd printeren.

2 Tryk på knappen udskriftstilstanden og knappen kuvert. Knappen kuvert er på yderst til højre på printeren, og tilstanden print-knappen er direkte til venstre for den.

3 Hold de to knapper, før blækket lys og kuverten lyser både let op. Når det sker, skal du slippe knapperne.

4 Tryk på knappen udskrivningstilstand for at vælge, hvilken type rengøring, du ønsker.

5 For at gøre en grundig rengøring af alle fire dyser, trykke på knappen print tilstand, indtil de fire lys over knappen blinker. For at gøre en hurtig rengøring af alle fire, trykke på knappen udskrivningstilstand, indtil alle fire lys lyser op som en solid farve. For at gøre en brugerdefineret rengøring af en individuel dyse, tryk på print-funktion, indtil indikatorlampen af ​​dysen, som du ønsker at rense lyser en solid farve.

6 Når du har valgt den ønskede rengøring cyklus, trykke på knappen kuvert, indtil printeren bipper. Printeren vil derefter starte renseprocessen.

7 Når cyklussen er færdig, vil indikatorlamperne slukkes.

TIPS

  • Hver dyse har sin egen signallampe. Sort er mærket "Bk," cyan er mærket "C", magenta er mærket "M" og gul er mærket "Y."

relaterede artikler