twitterfeed Alternativer

August 6Twitterfeed er en tjeneste, der automatisk sender links til dine blogindlæg til din Twitter-konto. Selv Twitterfeed har eksisteret i et par år og normalt fungerer godt for dem, der ønsker at fremme deres blogs på Twitter, nye tjenester, der udfører den samme funktion dukker op hele tiden. Hvis du gerne vil prøve et alternativ til Twitterfeed, har du flere muligheder.

Twitter Tools

Hvis du bruger WordPress til din blog, kan du bruge plugin Twitter Tools til automatisk tweet links til nye blogindlæg. For at installere Twitter Tools, downloade plugin fra WordPress plugins stedet og uploade den via plugins side i din WordPress dashboard.

Dlvr.it

Dlvr.it (læses som "levere det") er en gratis service, auto-udgiver meddelelser om nye blogindlæg til Twitter, Facebook, LinkedIn og andre steder. Du kan bruge Dlvr.it s interne statistik til at kontrollere, hvor mange mennesker er at klikke dine links; det også integreres med tjenester såsom Google Analytics. Du skal oprette en særskilt konto på Dlvr.it stedet før at integrere det med din blog og eventuelle sociale websteder, du ønsker det at skrive til.

FeedBurner

FeedBurner, som for nylig blev købt af Google, stadig giver dig mulighed for at synkronisere din feed på Twitter og andre sociale sites. Hvis du bruger FeedBurner til din RSS-feed, skal du skifte til den "gamle grænseflade" på FeedBurner instrumentbrættet, og klik derefter på "offentliggøre", "Socialize." Derfra kan du angive Twitter-konto til at bruge og konfigurere indstillingerne. Når du klikker på "Aktiver" nye stillinger bør begynde at vise sig i dit feed.

Manuel udstationering

Du kan altid tweet links til dine blogindlæg manuelt i stedet for at have en tjeneste gøre det for dig. Brug en URL-forkortelse service som TinyURL, bit.ly eller goo.gl at forkorte linket, derefter kopiere og indsætte linket i en ny tweet sammen med de oplysninger, du vil have folk til at vide, før du klikker det, som titlen på den indlæg. Linke til din blog manuelt kan være nyttigt, hvis du ønsker at minde tilhængere om en gammel post eller hvis du har tendens til at udgive indlæg på et tidspunkt på dagen, hvor de fleste mennesker er ikke online for at læse dem.


relaterede artikler