Hvordan overfører jeg min video til en andens kanal?

December 24

Hvordan overfører jeg min video til en andens kanal?


YouTube er en populær hjemmeside, der er vært for bruger-genereret og brugervenlig uploadet indhold. Hver bruger har en "kanal" til visning af videoer. Brugeren uploader sine egne videoer på hendes egen kanal. Det er umuligt at uploade video-indhold på en andens kanal uden adgang til hendes kontooplysninger. Men hvis du har den anden persons konto information, kan du indlæse videoer på hendes kanal. Du vil måske gøre dette for at hjælpe en bruger, der ikke ved, hvordan man uploade sine egne videoer. Du kan også gøre det uventet som en practical joke, så længe du har tilladelse. Om der skal være nyttigt eller humoristisk, uploade en video til en andens YouTube-kanal er en enkel og hurtig proces.

Instruktioner

1 Få brugernavn og adgangskode til den konto, du ønsker at uploade video til.

2 Naviger din browser til YouTube-webstedet. Tjek afsnittet for et link Resources.

3 Klik på linket "Upload video" øverst på siden.

4 Klik på den gule knap "Upload video". Et pop-up vindue vil åbne, så du kan vælge en videofil fra din harddisk. Vælg en videofil, og klik på "Åbn" -knappen. Videoen vil uploade til YouTube.

5 Tilføj en titel og beskrivelse til videoen i de relevante felter. Vælg et privatliv indstilling til videoen. Vælg "Public", hvis du ønsker at det kunne ses af alle. Vælg "Privat" for at holde det kun ses af venner.

6 Lad videoen til slut upload til brugerens konto.

TIPS

  • Vælg en beskrivende titel med relevante søgeord. For eksempel, skal du ikke bruge en generisk titel som "Summer Vacation". Vær specifik, fx "Jodi for 2009 Summer Vacation i Rocky Mountains." Dette vil hjælpe andre med at finde videoen lettere ved at søge.
  • Brug kun lovlige midler for at få login-oplysninger til andre brugers YouTube-konto. Du må ikke uploade indhold til en andens konto uden forudgående tilladelse. Kun overføre indhold, som du eller den anden bruger har rettighederne til. Du må ikke uploade indhold, der vil genere den anden bruger.

relaterede artikler