Hvordan at tjene penge med eBays affiliate program

May 19

En af de største appeller af Web 2.0, er den mængde penge, det er muligt at gøre som en affiliate marketing. Enhver med en hjemmeside kan tilmelde dig med et affilieret program og sælge en andens produkt til en provision. Den eBay affiliate program arbejder for at tillade affilierede at sælge varer, som andre mennesker har opført på eBay.

Instruktioner

1 Tilmeld dig med Kommissionens Junction, som håndterer eBay affiliate program. Få en konto og bekræfte en e-mailadresse. Beslut dig for din metode til at få betalt af sitet.

2 Find eBay affiliate oplysninger om Kommissionens Junction webstedet. Læs kommission tilbydes til forskellige former for markedsføring, såsom at sælge genstande og tilmelding nye søsterselskaber.

3 Find de eBay affiliate links. Vælg links, lister over elementer eller bannerreklamer til at sætte på din egen hjemmeside. Kig på kategorier af elementer til rådighed til at sælge gennem styklister. Vælg en kategori, der vedrører genstanden for din hjemmeside.

4 Kopiér HTML eller anden kode fra Kommissionens Junction og indsæt det på din egen hjemmeside. Test site links for at sikre de arbejder. Redesign stedet for at tillade fremtrædende placering af links eller annoncer.

5 Markedsføre dit websted til at bringe de fleste seere muligt. Skræddersy dit indhold at bringe i trafik fra søgemaskiner og give eBay-varer et bredere publikum.

6 Kopier og indsæt et link eller annonce for at rekruttere nye tilmeldinger. Skriv noget tekst indhold for at tilskynde folk til at melde sig.

TIPS

  • Tilføj nyt indhold til dit websted regelmæssigt for at holde konstant trafik, der kommer i.
  • Brug stikord til at optimere dit website til søgemaskinerne.

relaterede artikler