Sådan Swap oplysninger Når Udskiftning af en desktop pc

May 17

Sådan Swap oplysninger Når Udskiftning af en desktop pc


Udskiftning af en pc indebærer overførsel af vigtige personlige eller forretningsmæssige data fra den gamle pc til den nye. Denne overførsel kræver et eksternt lagermedium, såsom en USB (Universal Serial Bus) ekstern backup-drev med den nødvendige plads kapacitet til at holde alle de data, der vil blive overført til det nye edb-system. Video og lydfiler vil kræve en masse backup plads på sådan et drev, så den gennemsnitlige bruger skal forsøge at opnå et eksternt lager drev med mindst 20 gigabyte kapacitet eller større.

Instruktioner

1 Tænd computeren og log ind.

2 Organiser dataene på gamle pc i mapper for nem overførsel til en ekstern backup-drev. Opret en primær mappe på de vigtigste C: \ drev og mærke det noget let at huske, såsom "Backup". På Windows-systemer, gøres dette ved hjælp af "Windows Stifinder" i "Tilbehør" mappe. På Apple-systemer, "Forklift" filhåndtering program giver lignende funktionalitet. Begge tillader dig at højreklikke på de vigtigste drev, så at oprette en ny mappe.

3 Opret undermapper under den primære backup mappen allerede oprettet. Det er bedst at organisere alle filer af samme type i relevant navngivne undermapper. For eksempel, at skabe en "Documents" mappe til at gemme alle tekstbehandlingsprogram, tekst og PDF-dokumenter. Opret en "Music" mappe til alle lydfiler. På samme måde, at skabe en "Billeder" mappe til billeder og en "Videos" mappe videoer og fortsætte til andre typer data, du vil overføre.

4 Træk og slip filer på gamle pc drevet i deres respektive undermapper under den vigtigste "Backup" mappe. Når alle data, du ønsker at holde er blevet kopieret ind i undermapper af de vigtigste "Backup" mappe, vil data være klar til at overføre til et eksternt drev.

5 Tilslut det eksterne USB-drev i en ledig USB-port på computeren og vent på, at operativsystemet til at opdage det. I Windows, vil drevet blive vist nær bunden af ​​listen drev, og det samme gælder, hvis du bruger Forklift filhåndteringen på Apple computer.

6 Træk og slip de vigtigste "Backup" mappe på etiketten på den eksterne drev, der vises på listen drev. Når mappen begynder at kopiere til det eksterne drev, kan du blive spurgt, om du vil have alle undermapper kopieres så godt. Vær sikker på at sige ja når du bliver spurgt, så give tilstrækkelig tid til alle filer, der skal kopieres fuldt ud til det eksterne drev. Hvis der er mange lyd- og videofiler, kan det tage timer at gennemføre, så det kan være bedst at lade computeren gøre dette backup natten over.

7 Tag eksterne drev fra den gamle computer, og sæt den i en ledig USB-port på den nye pc. Brug Windows Stifinder eller Forklift filhåndtering på den nye computer til at kopiere undermapper i "Backup" mappe til de vigtigste skive af den nye pc.

TIPS

  • For Microsoft Windows-systemer, vil det være klogt at installere et godt anti-virus program på det nye system, før du installerer eller overfører noget andet. Hvis der er en uopdaget virus i en fil fra den gamle pc, vil en anti-virus program hjælpe fange det, når filerne bliver overført eller installeret. Dette vil forhindre øjeblikkelig infektion af det nye computersystem. Apple-computere er ikke nær så modtagelige for computervirus som er Windows-systemer.

relaterede artikler