Sådan Konverter en PDF til en side-Turning e-bog

January 27

Sådan Konverter en PDF til en side-Turning e-bog


Digitale Flipbooks kopiere udseendet af en drejning side med en side-by-side sidelayout, hvilket giver en vis form for autenticitet til fornemmelsen af ​​at læse en PDF-fil på computeren. Flere tjenester er tilgængelige til at konvertere dine PDF-filer til en side-flipping bog. De fleste er kommercielle, og kun tilbyde gratis prøver eller gratis versioner, der omfatter et vandmærke af en slags. En gratis service til at skabe en digital side-flippe bog er BookRix; et kommercielt alternativ er Øjeblikkelig Flipbook. Hver tjeneste fungerer lidt anderledes, og bruger en lidt anderledes udseende til deres bøger.

Instruktioner

Bookrix

1 Opret en gratis konto på Bookrix.com. Når din konto er sat op, log ind og gå til Mine bøger> Opret ny bog.

2 Klik på "Vælg" ved siden af ​​Bog Upload mulighed. Under trin 2, skal du vælge "File Upload" valgmulighed.

3 Klik på "Gennemse" og vælg din PDF-fil. Fyld i titlen på din bog, samt forfatter og kategori. Du kan også indtaste en kort beskrivelse, søgeord relateret til din bog, sproget og en rating for din bog.

4 Set hvis du vil have din bog at være synlige for kun dig, eller hvis du ønsker det offentligt tilgængelige og er noteret på Bookrix. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på "Gem".

5 Klik på "Vis bog" for at åbne flippable version af din bog i et nyt vindue. Hvis du gerne vil integrere den flippable bog på en anden webside, se bogen i din profil og klikke på "embed" ikonet under feltet "Link". Kopier embed-kode og indsæt den på siden, hvor du vil vise din bog.

Øjeblikkelig Flipbook

6 Gå til InstantFlipbook.com og klik på "Prøv det gratis" knappen. Dette vil automatisk åbne vinduet Gennemse. Vælg din PDF-fil. Den gratis version af din flipbog kan ikke downloades, og vil udløbe efter en uge.

7 Indtast kontooplysninger, så det senere adgang til din bog. Øjeblikkelig Flipbook kræver dit fornavn, din e-mailadresse og et password.

8 Vent, mens din PDF konverterer; det kan tage et par minutter, afhængigt af størrelsen af ​​din PDF-fil. Når det er klart, skal du klikke på linket "View bladre kataloger" for at se, hvad din bog ser ud.

9 Tilpas farverne på din flipbog, samt de tilgængelige funktioner og hastigheden på din flipping sider ved at klikke på linket "Tilpas bladre kataloger". Hvis du beslutter dig for at købe din flipbog, skal du klikke på linket "Køb Flipbook".

TIPS

  • Bøger opført offentligt på Bookrix kan findes på Bookrix hjemmeside, og kan findes både i en søgning og på din offentlige profil.
  • Mens Flipbooks er visuelt tiltalende og let at integrere på en webside, de har også en tendens til at indlæse langsommere end en typisk PDF eller tekst på en hjemmeside.

relaterede artikler