Sådan Konverter MP3 Stereo Input til USB-indgang

April 27

Sådan Konverter MP3 Stereo Input til USB-indgang


Mange mennesker ønsker at tilføje specielle tilbehør til deres tv, computere og video-afspillere. Sommetider disse tilbehør er ikke kompatible med indgangsportene på enheden. Hvis dit TV eller video-afspiller har et stereo input, men ingen USB indgang, kan du bruge en adapter til at slå dit stereoanlæg input til en USB-indgang. I de fleste tilfælde kan du bruge en adapter med et stereo output på den ene side og en USB-indgang på den anden side.

Instruktioner

1 Find stereo input, du ønsker at blive til en USB-indgang.

2 Sæt et stereo-til-USB-adapter i stereo input. Disse kabler er typisk korte. Hvis du ønsker at forlænge kablet, vedhæfte en USB extender til USB-indgangen. Du kan også tilføje en USB-hub til USB-indgangen. Disse hubs giver dig ekstra USB-indgange. Imidlertid navet aftager styrken af ​​hvert USB signal,.

3 Sæt din USB output kablet i din USB-indgang kabel.

4 Tænd for enheden med stereo input. Tryk på "Input" knappen, og gå til "Stereo". På de fleste fjernsyn, er denne indstilling placeret i "Menu" under "Lydindstillinger".

5 Fastgør den anden ende af kablet til lydkilden. Tryk på "Volume Up" for at bestemme, om den nye konnektor virker. Hvis det ikke fungerer, så tjek for løse kabler.

TIPS

  • For den bedste pris på adaptere, købe online.

relaterede artikler