Sådan installeres Internet Explorer Ind på en bærbar uden internet

April 30

Sådan installeres Internet Explorer Ind på en bærbar uden internet


Internet Explorer er en webbrowser softwareprogram. Det blev skabt af Microsoft til Windows-operativsystemet. Internet Explorer primære funktion er at interagere med web-servere ved at vise websider og ved at formidle bruger input til serverne. Internet Explorer kan være nyttig på en computer ikke er tilsluttet internettet, fordi det stadig kan interagere med web-servere på samme lokale netværk - og det kan endda gengive dokumenter gemt lokalt på klientcomputeren harddisk. Microsoft giver installationspakkerne til Internet Explorer findes på den almindelige internet. Men du kan installere Internet Explorer på en bærbar ikke er forbundet til internettet.

Instruktioner

1 Log ind på computer tilsluttet til internettet. Start en webbrowser, så navigere til "Internet Explorer: Download" web site. Klik på den version af Internet Explorer du vil downloade (senest er 9), og klik derefter på linket, som svarer til den version af Windows, der kører på den bærbare computer. Klik på "Gem" og derefter vente på, at overførslen er færdig.

2 Sæt USB-flashdrevet i en USB-port på computeren er forbundet til internettet. Et nyt Windows Stifinder vindue kommer op, der viser indholdet af flash-drev. Træk filen hentes på trin 1 på Windows Explorer vindue til flashdrevet den. Klik på "Start" og derefter "Denne computer." Højreklik på USB-flashdrevet, og vælg derefter "Fjern". Fjern flashdrevet fra computeren forbindelse til internettet.

3 Log ind på den bærbare computer ikke er tilsluttet internettet som administrator. Sæt USB-flashdrevet i en USB-port på den bærbare computer. Et nyt Windows Stifinder vindue kommer op, der viser indholdet af flash-drev. Dobbeltklik på filen downloadet i trin 1. En installationsprogrammet til Internet Explorer vil lancere. Følg sine prompter indtil installationsprogrammet rapporter færdiggørelse. På det tidspunkt, vil Internet Explorer være installeret og klar til brug på den bærbare computer ikke forbindelse til internettet.


relaterede artikler