Sådan fjernes en iMac Bezel

July 20

IMac er en Apple desktop computer, der er opstaldet i en enkelt enhed, der indeholder både skærmen og alle interne hardwareenheder. Den foran på kanten af ​​iMac er plastlåg, der omgiver LCD-skærmen. Fjern iMac bezel fra omkring LCD-skærmen for at erstatte skærmen eller nogen af ​​iMac interne komponenter.

Instruktioner

1 Tag strømkablet fra bagsiden af ​​iMac og placere computeren på ryggen på en flad overflade.

2 Løft op på bunden af ​​iMac og find de to Phillips skruer, der holder RAM bugt langs den centrale del af bunden af ​​iMac. Fjern skruerne ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Tag fat i RAM bay, og træk det væk fra iMac for at fjerne det.

3 Tag fat udløsertapperne på hver side af RAM modulet, og træk udad for at frigøre modulet. Tag fat i RAM-modul, og træk det ud for at fjerne det.

4 Fjern de tre Torx-skruer langs bunden af ​​iMac ved hjælp af en T8 Torx skruetrækker.

5 Stand iMac oprejst og tage fat i øverste højre og venstre hjørne af rammen. Adskil rammen fra iMac, arbejder din vej rundt om ringen, indtil plastlåg er gratis. Træk ikke ringen væk fra iMac brat som iSight web cam stadig er forbundet til ringen.

6 Nå bag toppen af ​​ringen og frakoble kablet stikket fra iSight web cam. Træk ringen helt væk fra enheden for at fjerne det.


relaterede artikler