Sådan installeres en Canon PIXMA MP560 printer til et trådløst MacBook Pro

December 7

Canon PIXMA MP560 kombinerer funktionaliteten af ​​en flatbed scanner og en inkjet-printer i en enkelt, multipurpose enhed. Den MP560 er kompatibel med Apples OS X-operativsystemet, og brugere af bærbare computere, såsom MacBook Pro kan oprette forbindelse til enheden trådløst; printeren understøtter 802.11b / g og 802.11n-netværk. Men for at konfigurere enheden til trådløs brug, vil du først skal indtaste dit trådløse netværks SSID og krypteringsnøgle.

Instruktioner

Indledende opsætning

1 Undersøg printerens bagpanel og finde strømstikket, placeret i nederste højre hjørne. Sæt den ene ende af ledningen i strømstikket. Sæt de resterende ende af ledningen i en stikkontakt i nærheden. Find funktionsenheden, placeret foran venstre hjørne af toppanelet. Løft operation enheden opad og tryk på tænd-knappen på kontrolpanelet nedenunder.

2 Undersøg LCD-skærmen indsat i operationen enhed. Brug pileknapperne på kontrolpanelet for at vælge det ønskede sprog indstilling. Tryk på knappen "OK" for at bekræfte dit valg. Undersøg LCD-skærmen, og tryk på "OK" knappen igen når du bliver bedt.

3 Tag fat i forkanten af ​​printerens scanning enhed, placeret i toppen af ​​enheden. Løft den forreste kant opad for at få adgang til printerens indre. Vent printhovedet holderen til at flytte til syne. Løft håndtaget på holderen printhovedet. Installer printhovedet i holderen, og sænke håndtaget.

4 Undersøg farvekodede etiket til toppen af ​​printhovedet. Installer hver blækbeholder i passende farvet slot på printhovedet. Tryk ned på toppen af ​​hver blækbeholder, indtil de klikker på plads.

5 Løft den forreste kant af scanning enhed opad, indtil den slipper fra låst position. Sænk scanning enhed tilbage til sin oprindelige position. Undersøg LCD-skærmen og vente, indtil printeren bliver bedt om at indlæse enheden med papir, før du fortsætter.

6 Find papirstyrene installeret i papirkassetten. Skub styrene mod kanterne af papirkassetten. Læg en stak almindeligt papir i papirkassetten. Skub styrene indad, indtil de rører ved kanten af ​​stakken. Sæt papirkassetten ind i åbningen placeret nær den nederste kant af printerens frontpanel. Tryk på knappen "OK".

Trådløs konfiguration

7 Retur til printerens hjem menu ved at trykke på knappen på kontrolpanelet mærket med et ikon af et hus. Kør fingerspidsen over piletasterne, indtil "Indstillinger" valgmulighed vises på LCD-skærmen, og tryk på "OK". Brug pileknapperne til at vælge "Wireless LAN setup" og tryk "OK". Vælg "Ja", og tryk "OK".

8 Vælg indstillingen hedder "Easy Settings", og tryk på "OK". Vælg det trådløse adgangspunkt, der matcher din netværkets SSID, og ​​tryk på "OK". Kør fingerspidsen over pilene for at vælge det første tegn i dit netværks krypteringsnøgle. Tryk på den højre pil for at flytte til det næste tegn. Input resten af ​​krypteringsnøglen på denne måde. Tryk på "OK". Bekræft, at du har indtastet den rigtige krypteringsnøgle, tryk derefter på "OK" to gange. Retur til printerens startmenuen.

9 Indsæt installationsdisken i MacBook Pro optiske drev. Undersøg skrivebordet og dobbeltklik på ikonet mærket "CANON_IJ." Dobbeltklik på ikonet mærket "SETUP", og følg vejledningen på skærmen; når du bliver bedt, skal du vælge "Brug printer på netværket."


relaterede artikler