Sådan bruges FileZilla FTP Med HostGator

May 16

Sådan bruges FileZilla FTP Med HostGator


Brug FileZilla til at uploade filer til din HostGator Web hosting-konto. FileZilla er en FTP-klient, eller et program, der giver din computer til at oprette forbindelse til HostGator servere. Når du er tilsluttet, kan du uploade alle dine hjemmeside filer direkte fra din computer til din konto på serveren. Når du har tilmeldt dig med HostGator, du har modtaget en velkomst e-mail med dine login-oplysninger. Du skal bruge disse oplysninger til at oprette forbindelsen.

Instruktioner

1 Find din HostGator velkomstmail og notere dit værtsnavn og brugernavn. Du skal også bruge den konto adgangskode, du etableret.

2 Start FileZilla. Hvis du ikke har programmet endnu, så download den gratis fra FileZilla hjemmeside. Når du har hentet, skal du dobbeltklikke på installationsfilen og følg den korte installationsguiden. Dobbeltklik på ikonet FileZilla for at starte programmet.

3 Åbn "File" og derefter "Site Manager ..." eller klik på "Ctrl" og "S" for at åbne Site Manager dialogboksen.

4 Klik på "Ny Site" fra dialogboksen og indtaste et navn til forbindelsen. Enhver navn vil gøre.

5 Gå til "Host" boksen og skriv værtsnavnet fra din velkomstmail.

6 Vælg "Normal" fra drop-down feltet ud for "Logontype" og at "Servertype" er "FTP File Transfer Protocol."

7 Indtast brugernavn og adgangskode til din konto og klik "Connect".

8 Vent på forbindelsen for at fuldføre. Du kan se dine HostGator server filer til højre og din computer filer til venstre.

9 Naviger til de filer, du vil uploade i venstre rude. Disse kunne være websider, billeder eller andre filer, du vil uploade.

10 Klik og træk filerne fra venstre rude vindue til højre rude. Drop filerne i mapper på serveren side, hvis det er nødvendigt, afhængigt af dit websteds arkitektur. Når filerne er kopieret til HostGator server, de er live på din hjemmeside.


relaterede artikler