Problemer Fejlfinding Printer

April 11

Power Connections

Tjek for de power-source-forbindelser til din printer før du laver nogen yderligere fejlfinding. Strømkilden bør være fuldt tilsluttet. Nogle printere har en LED, der viser en farve for at angive strømkilde er tilsluttet, og en anden farve, når printeren er tændt. Hvis stikket er revet itu, skal du muligvis finde en erstatning stik, hvis det har en aftagelig forbindelse fra printeren, eller du bliver nødt til at have det professionelt repareret, hvis forbindelsen er hard-wired til printeren. Sørg for, at udskiftningen stikket er af den samme effekt og forstærkere eller du kan kortslutte din printer.

Printer til pc

Printeren-til-PC-kabel er det næste punkt at kontrollere. Sikre, at det er sat helt i. Printere er normalt forbundet med enten USB-kabel eller en specielt designet printer kabel, der er farvekodet. Hvis disse forbindelser ikke er helt på plads, kan din computer ikke overføre kommandoer til printeren. Hvis printeren er sluttet til et netværk i dit kontor eller hjem, sørge for, at LAN-kablet (den, der ligner en telefon wire) er korrekt tilsluttet. Hvis kablet er beskadiget, kan du nemt udskifte den.

Papir i klemme

Der kan være fysiske problemer forbundet med din funktionsfejl printer. Papirstop kan opstå, hvis dit papir ikke ligger korrekt i bakkerne. For større printere, kan dette kræve at åbne flere rum døre, indtil du finder det fastklemte papir. Undgå at bruge værktøjer så meget som muligt, når du fjerner fastklemt papir, fordi redskaber kan beskadige de mekaniske dele, der udleverer kopier.

Blæk

Hvis en eller flere af dine blækpatroner løber ud, kan din printer ikke udskrive på alle. Selv hvis du har til hensigt at udskrive sort-hvide kopier og din cyan er ude, nogle printere tvinge en "lock", så du ikke beskadiger printeren hoveder. Der kunne også være blæk spørgsmål, hvis du ikke bruger producentens angivne blækpatroner.

Vedligeholdelse

Printere kræver ofte interne vedligeholdelse for at sikre korrekt output. Hvis du får blødning farver eller fejljusteret udskrivning, kan det være tid til at køre en selvstændig vedligeholdelse program, der vil rense printeren hoveder eller justere dem. Kontakt din brugervejledning og følge de specifikke anvisninger. Forsøg ikke at udføre andet end at ændre blækpatroner manuel vedligeholdelse.

Programmering

Der kan være program problemer med din printer så godt. Kontrollér printerens producentens websted for kompatibilitet og mulige opdateringer til printersoftwaren. Det kan være nødvendigt at genindlæse printerens oprindelige software. Dette kan ske, hvis du installerer nye operativsystemer programmer, der kan ikke automatisk registrere din printer. Også kontrollere, om din printer er den "default" printer vælges ved at gå til din operativsystemets Kontrolpanel og vælge knappen Printere.