Sådan sikkerhedskopieres og gendannelse Programmer

November 2

Sådan sikkerhedskopieres og gendannelse Programmer


Uanset om din computer er ny eller gammel, kan harddisknedbrud på grund af overophedning, vira, producentens defekter eller overspænding forekomme ret ofte. Hvis du undlader at sikkerhedskopiere dine filer og programmer, du kunne være i fare for at miste dine værdifulde data med lidt at ingen håb i at hente den. Offsite backup med eksterne lagerdrev er den bedste måde for at forsikre, at alle dine oplysninger er gemt et sikkert sted, væk fra din computer.

Instruktioner

Back Up Programmer

1 Klik på "Start" ikonet i nederste venstre hjørne af dit skrivebord menu. Rul op til "Alle programmer" og vælg "Tilbehør" valgmulighed.

2 Rul over "Systemværktøjer" option indtil "Backup" valg vises; klik på det.

3 Vælg hvert drev og mappe, du ønsker at sikkerhedskopiere. Placer et flueben af ​​din lokale "C: \" drive at sikkerhedskopiere alle programmer.

4 Indstil backup destination ved at klikke på "Browse" og vælge den placering. Hvis din destination er et eksternt lager drev, gå til "Denne computer" på browse-vinduet og vælg din eksterne enhed.

5 Klik på "Start Backup" for at starte sikkerhedskopieringen. Det vil tage flere minutter til timer afhængigt af mængden af ​​data, der kræver sikkerhedskopiering.

Gendan programmer

6 Gå til "Start" menuen og klik på "Alle programmer" og derefter "Tilbehør".

7 Vælg "System Tools" fra slide-out menuen og klikke på "Backup".

8 Klik på "Gendan og Administrer medier" fanen placeret i den øverste del af vinduet.

9 Klik på "Gennemse" for at finde, hvor du gemte de backup filer og marker afkrydsningsfeltet, du ønsker at gendanne.

10 Klik på knappen "Start gendannelse", og en status bar skal vises som viser status for gendannelsen. Der vises en meddelelse, når gendannelsen er færdig.