Hvad er en POP3-server adresse?

August 28

Hvad er en POP3-server adresse?


En POP3-serveradressen giver dig mulighed for at modtage e-mails. POP3 refererer til Post Office Protocol version 3 og er en type mailserver, der midlertidigt lagrer din email, indtil den åbnes og læse på din personlige computer.

Fungere

POP3 henviser til en mail-server, der bruges til indgående post. Det giver en midlertidig placering for e-mails, der skal lagres, indtil brugerne er forbundet til e-mail-serveren via internettet, Ethernet eller virtuelt privat netværk (VPN) forbindelse. Når brugere forbinde beskederne hentes fra serveren.

Betydning

POP3 refererer til den server, der modtager meddelelser, men ikke sende meddelelser; dette gøres ved IMAP (Internet Message Access Protocol) server. Når meddelelsen er blevet downloadet på brugerens ende, slettes det på serveren side.

Overvejelser

Ikke alle e-mail-udbydere er forbundet via POP3 / IMAP. Du kan oprette en POP3 / IMAP-e-mail-konto ved at gå til din "Control Panel" og klikke på "E-mail Manager" proceslinjen. Derfra du klikker på "Opret ny Box" og indtaste detaljerne på fanen email skabelse. Hvis du allerede har POP3 e-mail og ønsker at kende adressen, skal du kontakte din e-mail-udbyder.