Sådan udskifte batteriet i en HP bærbar computer

February 12

Sådan udskifte batteriet i en HP bærbar computer


Afhængigt af, hvor ofte du har brugt din HP laptop batteri og hvor godt det blev plejet, vil det vare mellem et og to år. Over tid, vil du bemærke, at dens samlede kapacitet begynder at falde, så du bliver nødt til at købe en erstatning. Udskiftning af batteriet i din HP bærbar er ikke svært, men du skal vælge den rigtige type batteri til din bærbare model. Alle laptop-batterier er ikke skabt lige, og installere den forkerte batteri kan beskadige din computer.

Instruktioner

1 Bestem den korrekte type batteri til din HP bærbar. For at gøre dette, skal du åbne batterirummet på din bærbare computer for at finde mærke og model nummer på dit nuværende batteri, eller besøg HP hjemmeside og indtaste modelnummeret på din HP computer. I online HP Parts Store, kan du søge efter dele ved at indtaste varenummeret, serienummeret eller produkt nummer eller navn. Ledige produkter kan bestilles direkte fra HP.

2 Sluk din bærbare computer, når du er klar til at skifte batteriet.

3 Gør din bærbare computer over, så undersiden vender opad. Dette vil give dig adgang til batterirummet. Fjern batteridækslet for at få adgang til interne batteri. Der vil sandsynligvis være en kontakt til at låse rummet, som du har brug for at flytte, før adgang til rummet.

4 Fjern det gamle batteri.

5 Sæt det nye batteri i din HP bærbar, være omhyggelig med at indsætte det nye batteri i den samme konfiguration som det gamle batteri blev indsat. Når batteriet er installeret, skal du udskifte batteridækslet.

6 Slut computeren til dens AC-adapter til at oplade det nye batteri helt før brug. Den tid, det tager at oplade varierer afhængigt af typen af ​​batteri, og hvor meget af en afgift det i øjeblikket besidder. Når "batteriopladning" -knappen på din bærbare computer slukker, afgiften er færdig.

7 Tryk på afbryderknappen på din HP bærbare computer for at tænde den.


relaterede artikler