Sådan Cut .flac filer

September 21

Sådan Cut .flac filer


FLAC, eller Free Lossless Audio Codec, er en audio kompression format, der bevarer en nøjagtig kopi af den originale lyd data på næsten halv størrelse. Selvom MP3'er opnå de samme resultater med hensyn til at komprimere store lydfiler i mindre formater, er kvaliteten af ​​selve lyden kompromitteret. FLAC-filer tilbyder komprimeret lyd uden at miste de oprindelige data. Og som med MP3, FLAC-filer kan redigeres og skæres med audio-redigeringssoftware.

Instruktioner

1 Installer audio-redigering software på din bærbare computer eller pc. Der er mange programmer tilgængelige online, såsom Audacity, WavePad, og Wavosaur. Du kan købe premium software samt, såsom Sonic Foundry syre og MAGIX Music Maker.

2 Åbn FLAC fil, du ønsker at skære. Klik på "File" i navigation værktøjslinjen. Klik på "Åbn" eller "Åbn fil" og navigere til den mappe, hvor din FLAC filen er placeret. Vælg filen, og klik på "Åbn".

3 Kontroller FLAC fil er den rigtige fil, du vil klippe. Hver audio-redigering program kommer med kontroller til at spille, spole tilbage, spole frem, pause og stoppe FLAC fil. Tryk på knappen "Play" og sørg for FLAC fil er den korrekte fil.

4 Pause lydfilen på det nøjagtige tidspunkt, hvor du ønsker at droppe det. Notér hvor filen er på pause på det tidspunkt markør. Hver audio-redigering program gør brug af en tid markør, som regel i toppen eller bunden af ​​lydfilen. Nogle programmer vil ikke tillade dig at redigere filen, mens den er i brug, så du bliver nødt til at trykke på "Stop" før opskæring det.

5 Marker FLAC fil på det tidspunkt, hvor du ønsker at klippe den. Klik på filen på det nøjagtige tidspunkt, du markerede, da lyden blev sat på pause.

6 Skær FLAC fil. Hver audio-redigering program giver redigeringsværktøjer, som regel placeret under navigation værktøjslinjen. Værktøjet bruges til at skære lydfiler vil være repræsenteret ved et billede af en saks. Tryk på knappen og FLAC fil vil splitte præcis, hvor du har markeret det.


relaterede artikler