Sådan justeres Facebook Ad Privacy

May 16

Facebook giver brugerne mulighed for at placere annoncer på sitet. Disse annoncer er målrettet til at nå visse mennesker, der er mest tilbøjelige til at købe produkter. De, der placerer annoncer kan sætte dem op, så kun visse mennesker er målrettet. Disse mennesker har interesser, der kan være i overensstemmelse med produktet. Folk, der angiver på deres oplysninger side som de kan lide at læse måske få reklamer fra boghandlere. Juster dine personlige indstillinger for privatliv til at modtage eller ikke modtage annoncer.

Instruktioner

1 Naviger til facebook.com. Log ind på din personlige konto med din e-mailadresse og password.

2 Rul ned til bunden af ​​din hjemmeside og klik på "Privacy", som tager dig til en side der beskriver alle de forskellige privatlivets fred rettigheder Facebook-bruger. Det fortæller dig også, hvordan Facebook og andre virksomheder er involveret i dit privatliv eller mangel på samme.

3 Rul ned, indtil du ser et link, der siger "Privacy indstillinger." Dette er næsten til bunden af ​​siden. Klik på, at gå til din personlige side privatlivsindstillinger, hvor du kan foretage ændringer og justeringer.

4 Læs listen over ting, som forskellige mennesker, herunder virksomheder, kan se. Markér hver hensigtsmæssigt, såsom ved valg til at lade kun dine venner se dine oplysninger eller lade venners venner at se oplysninger.

5 Vælg dine privatlivsindstillinger for annoncer, lister, hvordan du deler oplysninger eller hvordan virksomheder deler oplysninger om dig, ved at klikke på linkene i bunden af ​​siden. Fjern apps ved at klikke på "X" til højre for hver.

6 Gem alle dine indstillinger, før de forlader siden privatliv til at sikre, at de anvendes på din konto med det samme.

TIPS

  • Hold din Facebook endnu mere private ved ikke at klikke på "Like" knapper i forskellige selskaber. Hver gang du klikker på en af ​​disse du deler dine oplysninger med dette selskab.
  • Blokering folk og gøre din side private arbejder godt for folk, der kun bruger Facebook til at holde kontakten med familiemedlemmer eller for lærere, der ikke ønsker at være "venner" med deres elever.

relaterede artikler