Hvordan man laver Windows Media Player Primary Player

November 26

Windows Media Player er en af ​​de mest brugervenlige og visuelt stimulerende medieafspillere til rådighed. Indstilling eller nulstille Windows Media Player til at være din standard medieafspiller er almindeligt gjort efter installation tredjeparts medier software som VLC media player, iTunes, eller Winamp. Fremgangsmåden ved fremsættelse af Windows Media Player standard er forholdsvis ligetil, men processen er forskellig for Windows XP i forhold til Windows 7 og Vista.

Instruktioner

Windows XP

1 Åbn menuen "Funktioner". Vælg "Indstillinger" og vælg fanebladet "Filtyper".

2 Læs afkrydsningsfelterne vises. Vælg de filer, du ønsker Windows Media Player til at åbne automatisk ved at markere afkrydsningsfelterne opført ved siden af ​​filtypen. Hvis du fjerner markeringen en fil klassifikation kasse Windows vil automatisk associere filtypen med den tidligere medieafspiller.

3 Dobbeltklik på nogen af ​​de bokse, der ser ud som om de er skraveret, for at Windows Media Player til at indstille dem som standard. Ifølge Microsoft når afkrydsningsfelterne er nedtonet betyder det, at Windows Media Player har kun delvist ejerskab af den valgte filtype, så tredjeparts media player åbne filerne pågældende noget af tiden.

Windows Vista og Windows 7

4 Åbn "Start" menuen, vælg "Kontrolpanel". Vælg "Classic View '' i Vista eller en af ​​ikon synspunkter i Windows 7. Åbn" Standardprogrammer. "Vælg" Set Standardprogrammer. "

5 Vælg Windows Media Player engang på listen programmer. Klik på "Indstil dette program som standard." Klik på "OK".

6 Åbn en mediefil på computeren og test for at se, om Windows Media Player åbner som standard programmet.

TIPS

  • Hvis du installere tredjeparts software til medier formål det kan forstyrre dine indstillinger for standard filtyper.
  • Nogle gange kan en codec fil vil mangle for et valgte filtype. Hvis dette er tilfældet Windows Media Player vil ikke være i stand til at åbne filen. Se afsnittet Ressourcer på denne side for mere information om codec installation.

relaterede artikler