Software til Lær Klaver

March 4

Software til Lær Klaver


Muligheden for at spille klaver giver glæde til både kunstneren og dem lytter. Folk ønsker at erhverve denne færdighed kunne vælge at leje en instruktør eller tage en klasse, men disse valg kan være svært at passe ind i en travl hverdag. Ved hjælp af computersoftware, der lærer brugerne at spille klaver retsmidler dette spørgsmål og giver eleverne mulighed for at komme videre i deres eget tempo.

Lær og Master klaver

Lær og Master klaver leveres med 14 dvd'er i den pakke, der har 28 sessioner byder Grammy Award-vindende komponist Will Barrow. Programmet indeholder mere end 120 lydspor og brugerne kan spille sammen med dem. Dette program tilbyder en 60-dages pengene tilbage garanti og gratis 24-timers kundesupport. Studerende kan drage fordel af denne service for tekniske problemer eller kursus spørgsmål.

Piano Suite

Piano Suite udnytter en interaktiv vejleder, der giver brugerne hørbare kommentarer og vejledning til studerende, mens de lærer. Studerende interagere med programmet ved hjælp af et USB-tastatur-forbindelse. Designet til begyndere og alle aldersgrupper, har programmet et bibliotek med mere end 500 stykker til at praktisere. Disse sange varierer i stil fra pop, rock, klassisk og jazz. Erfaringer hjælpe eleverne lære musikteori, med øvelser, der giver brugerne mulighed for at øve notation og sight-læsning.

Programmet omfatter flere interessante funktioner. Piano Suite lader også brugerne komponere og redigere deres egen musik. Brugerne kan også udskrive disse værker eller gemme dem til et bibliotek i programmet. Spil styrke færdigheder og øget fastholdelse. Derudover kan de studerende tage lektioner om musik historie, med biografier af kendte komponister og kunstnere.

EMedia Klaver og keyboard Metode

Irma Irene Justicia, instruktør på Juilliard School of Music, underviser i mere end 70 video demonstrationer i eMedia Klaver og keyboard Method software. Der er 300 trin-for-trin lektioner giver øjeblikkelig feedback, udnytte enten computerens MIDI-interface eller en mikrofon til at lytte som brugeren spiller. Med et MIDI keyboard, programmet giver en mere detaljeret evaluering af spille fejltagelser. De får også en procentdel klasse på ydeevnen. Programmet bruger populære sange fra kunstnere som Billy Joel og Elton John og en animeret tastatur til at undervise eleverne spille teknikker. Softwaren giver også brugerne mulighed for at optage og afspille hvad de spiller. En indbygget metronome hjælper med at holde den rigtige tempo. Det giver dem også til at indstille tempoet til deres komfort niveau. For eksempel kan en nyere spiller ønsker at indstille hastigheden til et langsommere tempo og hæve det, som de bliver vant til lektionen.


relaterede artikler