Sådan køber en farve Laser Printer til dit hjemmekontor

March 5

En farvelaserprinter er fantastisk tilføjelse til dit hjem kontor, hvis du jævnligt udskriver farvedokumenter eller fotografier og kræver en maskine, der kan producere høj kvalitet farvebilleder.

Instruktioner

1 Angiv dit budget.

2 Beslut hvilke funktioner du ønsker din printer til at have. Dette vil afhænge af, hvad du planlægger at gøre med det. En temmelig grundlæggende model er fint til udskrivning tekstdokumenter, men du kan få brug en højere kvalitet model med en højere opløsning for udskrivning af fotos og andre billeder.

3 Har nogle online forskning om forskellige printermodeller. Læs anmeldelser og find specifikke og præcise oplysninger på producentens web sider for at finde ud af, hvilke modeller har de funktioner, der er vigtigst for dig.

4 Begræns dine valg ned til to eller tre forskellige modeller.

5 Skriv den printermodel, du leder efter i søgefeltet på en sammenligning shopping websted klik derefter på knappen "Søg".

6 Gør det samme for hver model, du er interesseret i at sammenligne priser.

7 Gør din endelige beslutning. Husk at finde ud af, hvad slags garanti er til rådighed for hver model. En god garanti kan gøre en lidt højere pris mere omkostningseffektiv.

8 Køb din printer online, eller vælg en butik i nærheden af ​​dig, hvis du hellere ville købe i person. Hvis du vil have ekstra hjælp med at gøre dit valg, er det bedre at købe i person snarere end online.

TIPS

  • Hvis du beslutter at købe fra en online købmand, tage deres forretning omdømme i betragtning samt prisen på varen.
  • Du vil ofte spare penge ved at købe online, men du får ikke at se, hvad du køber, før den ankommer. Det er en god ide at finde en butik, der sælger den vare, du ønsker, så du kan se det i aktion, inden de køber,
  • Sammenligning shopping Websteder gør ikke kun listeelementer, som kan købes online. De vil også vise alle produkter, der sælges i butikkerne. Froogle selv gør det muligt at lokalisere butik steder på et kort og kortlægge en rute fra dit hjem til butikken.
  • Når man sammenligner priserne omfatter udgifter til forsendelse og moms i den samlede pris, hvis du køber fra en online butik.
  • Sørg for at finde ud af, om du skal købe tilslutningskabler før du køber en printer. Ikke alle modeller inkluderer kabler.