Hvordan Google Evaluerer underdomæner

January 23

Hvordan Google Evaluerer underdomæner


En underdomæne er en del af en kæde af domæne niveauer. Web navn rum er opdelt i topniveau-domæner, ligesom .com og .org. Det andet niveau er domænenavnet, navnet på en hjemmeside, som www.asite.com. Den "www" del af dette domænenavn er underdomæne. Standard subdomæne er www, men domænenavnsejere kan oprette sub-domæner off deres vigtigste domænenavn. Dette gør adressen synes ligesom det tilhører en anden hjemmeside, eller kunne være en løsning metode, der anvendes til at udtrykke forskellige dele af samme hjemmeside. Googles behandling af underdomæner afhænger af, hvilken af ​​disse to scenarier gælder.

site Sektioner

De fleste hjemmesider har en menustruktur. De første side tilbyder muligheder som "Kontakt os", "News", "produkter" og "Services". Du planlægger normalt filstruktur et websted for at afspejle menustrukturen vises i skærmene af webstedet. Så et websted med en "Nyheder" menupunkt har en "news" undermappe fra rodmappen på filen plads til sitet. Alle de nødvendige filer til at oprette siderne i sektionen af ​​hjemmesiden Nyheder afholdes i nyhederne undermappe.

subdomæne Sektioner

En web-designer kan beslutte at ændre adressesystem af sitet. En side i afsnittet "Nyheder" vil have adressen "www.asite.com/news/today.htm." Dette kunne gennemføres med et underdomæne i stedet, hvilket giver adressen for denne side som "news.asite.com/today .htm. "The underdomæne er sat op ved at give den en basismappen, kaldet undermappe dokument roden. Dette har den virkning, at hoppe til et sted i mappestrukturen af ​​sitet. Når underdomæner gennemføres på denne måde og peger på sider, der er en integreret del af et websted, Google behandler underdomæner nøjagtig samme måde den behandler undermapper.

separate steder

Underdomæner kan bruges til at skabe helt forskellige steder og mange hosting sites bruger denne metode til at skabe medlems sites. Steder opererer på denne måde vælger normalt et domænenavn, der er forholdsvis kort, eller generisk at give underdomænenavnet mere dominans. WordPress og Blogger er to steder, der implementerer denne metode.

Google Evaluering

Når menuen struktur og tilsvarende mappestruktur af en gruppe af subdomæner holdes helt adskilt, Google behandler dem som separate steder. Dette er tilfældet med WordPress og Blogger underdomæner, hvor hver subdomæne repræsenterer en anden ejer, hver med en brugerkonto på værten domæne.


relaterede artikler