Sådan installeres programmer til en bærbar harddisk

August 19

Sådan installeres programmer til en bærbar harddisk


En bærbar eller en ekstern harddisk kan du gemme filer og data på den og tilslutte drevet til andre computere for at få adgang til filerne. Nogle eksterne harddiske anvendes som backup, lave en kopi af en computers aktuelle harddisk data. Da bærbare drev er væsentlige harddiske i en plastik sag, er det muligt at installere nogle computerprogrammer på drevet, ligesom du ville på en computer. Dette kan gøres for at spare plads på computerens interne drev eller at bruge nogle programmer på flere computere.

Instruktioner

1 Tænd computeren. Tilslut den eksterne harddisk til computeren via harddiskens medfølgende kabel. Sørg for, at harddisken er tændt. Vent til harddisken skal vises på skrivebordet skærmen. Et pop-up kan synes som angiver, at der er registreret en ekstern enhed.

2 Sæt programmets installation disk i computerens cd-drev. Vent til opsætning installation skærmbilledet vises på skærmen. Naviger igennem opsætningen installation skærmen klikke på "Fortsæt" og "Næste" når du bliver bedt.

3 Klik på "Vælg lokation," "Select drev," eller "Gennemse computeren" i skærmbilledet setup installationen når du bliver bedt om at vælge en placering for at installere programmet.

4 Rul gennem de tilgængelige drev og dobbeltklik på harddisken ikonet ekstern. Hvis der er en bestemt mappe i den eksterne drev, som du ønsker at installere programmet, skal du dobbeltklikke på ikonet drev, finde mappen og klik en gang på det. Klik på "OK" eller tryk på "Enter" for at bekræfte valget.

5 Fortsæt gennem installationsprocessen som du bliver bedt på skærmen. Hvis installationen kræver flere diske, skal du indsætte hver disk når du bliver bedt om at gøre det. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at forlade den eksterne harddisk er tilsluttet, for at fuldføre installationen programmet.

TIPS

  • Den eksterne harddisk skal være tilsluttet computeren under brugen af ​​det installerede program.
  • Afbryd ikke den eksterne harddisk, mens du gør installationen eller mens adgang til programmet.
  • Bemærk, at nogle programmer kun kan være installeres på en computer primære interne harddisk.

relaterede artikler