Sådan Lod Wet

August 19

Sådan Lod Wet


Våd lodning er processen med at skabe et bånd mellem lodde og kobber kontakter på de tilstødende komponenter. Loddemetal er en legering bestående af tin og bly. Loddemetal befugtning sker, når varmen fra det smeltede loddemetal smelter kobber og danner en ny legering blanding tin og bly med kobber. Teknikere foretrækker til våd loddetilslutninger. Processen kræver den rette temperatur og en behandling for kobberet for at fjerne oxider og andre forureninger.

Instruktioner

1 Tin spidsen af ​​din loddekolbe ved at opvarme det til en lodning temperatur på 500 grader Fahrenheit og smelte et tyndt lag flex kerne lodde i den spidse kegleformede lodning overflade. Tør den opvarmede spids med en bomuld tørre for at fjerne lodde og flux.

2 Rengør spidsen af ​​loddekolben umiddelbart efter fortinning det ved at tørre det på tværs af en fugtig svamp. Vær sikker spidsen er fri for lodning og flux før tørrer den over svampen. En ren tip genererer varme ordentligt til våd lodning.

3 Rengør kobber kontakter eller ledninger til at blive forenet med en alkohol opløsningsmiddel. Opløsningsmidlet fjerner snavs og urenheder, men forhindrer ikke oxider fra bygning op på kobberoverflader umiddelbart efter rengøring. Opløsningsmiddelrensetank ikke fjerne behovet for flux at opretholde lodde befugtning.

4 Placer kontakter eller ledninger sammen, som de vil blive forenet til forbindelsen. Wet lodde ved at sætte kold flux kerne lodde over toppen ledning eller kontakt. Anbring den varme spidsen af ​​frisk renset loddekolbe oven på loddemetal uden at udøve nogen nedadgående pres. Tillad varme til at smelte flux og loddetin. Smelt nok lodde over forbindelsen til at dække alle udsatte wire eller kobber kontaktflader. Fluxen vil fjerne oxider og andre fremmedlegemer fra kobber til at tillade våd lodning til en solid forbindelse.


relaterede artikler