Hvorfor tager det nogle sekunder, før jeg kan rulle en webside?

March 15

Hvorfor tager det nogle sekunder, før jeg kan rulle en webside?


Hvis websider tøver, når du ruller, er enten noget forstyrrer browseren eller computeren er lav på ressourcer. Mulige årsager til forstyrrelse omfatter virus og værktøjslinjen extensions. Desuden skærmkortet er ansvarlig for behandlingen af ​​billeder, du ser, så du kan være nødvendigt at installere en opdatering eller justere indstillingerne i Kontrolpanel.

lav hukommelse

Windows indlæser de hyppigst adgang filer i hukommelsen, så hvad der er tilbage af hukommelse fri for andre programmer. Hvis du næsten ikke har nok hukommelse til dit operativsystem, vil der ikke blive meget tilovers for webbrowseren. Selv hvis din pc overstiger anbefalingerne, kan lang tids brug og memory leaks nedbryder dit system af de nødvendige ressourcer til at køre problemfrit. Luk andre programmer, eller genstart computeren for at genvinde disse ressourcer.

Zoom Level

Standard zoomniveau for de fleste webbrowsere er 100 procent. Nogle gange ændrer denne værdi, når du opgraderer. IE9 bruger størrelsen på din skærm for at bestemme standard zoom-niveau. For eksempel, hvis du har en 17-tommer skærm, kan det say115 procent i nederste højre hjørne, mens en 15-tommer skærm er sat til 100 procent. Jo mere du zoomer ind, er der behov for de flere ressourcer at få vist siden. Dette bevirker, at siden for at fryse med jævne mellemrum, og bevæge sig langsomt, når de forsøger at rulle. Dobbeltklik på ikonet zoom i nederste højre hjørne for at nulstille den, eller klik på pilen for at vælge en anden værdi på listen.

virus Infektion

Ikke alene har vira og spyware forstyrre din browser, men de også monopolisere værdifulde ressourcer. Nogle typer af spyware overvåge tastetryk, som tilføjer en forsinkelse, mens du surfer og udføre almindelige opgaver. Ofte er der mere end én infektion, som multiplicerer de negative effekter på din browser. Vira ikke altid vise symptomer, så installere et antispyware og antivirus program til at udføre en fuld scanning af harddisken.

Graphic Drivere

Video card drivere er opdateret for at forbedre stabiliteten og fjerne fejl i softwaren. Hvis dine drivere er forældet, er du mere tilbøjelige til at opleve dårlige resultater generelt. Søg efter "Device Manager" i menuen Start, og klik for at udvide "Skærmkort". Højreklik på grafikkortet og venstre-klik "Opdater driversoftware." Også højreklikke på skrivebordet og vælg "Resolution" for at sikre, at opløsningen er indstillet til "Recommended."

Tilføjelser og værktøjslinjer

Add-ons og værktøjslinjer er udvidelser, som formodes at få en bedre netoplevelse. Nogle udvidelser er kodet dårligt og kan forårsage memory leaks, nedbrud og langsom nedture. Ofte spørgsmålene begynder når du har opdateret browseren, som forårsager uforenelighed indtil udviklere udstede deres egne opdateringer. I Internet Explorer, gå til "Funktioner" og derefter "Administrer tilføjelsesprogrammer" for at deaktivere dem, du ikke bruger. I Firefox skal du gå til "Funktioner", "Add-ons" og derefter klikke på "Disable" ved siden af ​​nogen, du ikke absolut skal.


relaterede artikler