Sådan Send Twitter Tweets til en Facebook Fan Wall

October 20

Selv de mindst tech-kyndige folk er begyndt at udforske verden af ​​sociale netværkssider, og mange mennesker, virksomheder og organisationer har mere end én selvskabte konti på internettet. Twitter og Facebook er to af de mest populære sociale netværkssider, og de seneste apps er blevet udviklet til at forbinde de to steder. Twitter-brugere kan automatisk sende deres tweets ikke kun til en personlig konto til Facebook, men også til en Facebook fan side for en virksomhed, band eller anden bekymring.

Instruktioner

1 Log ind på både din Facebook og Twitter-konti. Indtast "Twitter" i søgefeltet øverst på din Facebook-profil og på den side, der vises, klik på "Gå til App."

2 Klik på "Tillad" for at forbinde din Facebook-konto med din Twitter-konto. Hvis du allerede er logget ind på din Twitter-konto, vil du ikke nødt til at give en adgangskode. Når siden indlæses, skal du se thumbnails for både dine Facebook og Twitter profil billeder.

3 Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Facebook-side" for at sende tweets til din Facebook fan side --- denne afviger fra den anden mulighed, "Facebook profil", som giver dig mulighed for at skrive tweets til din personlige Facebook-profil. Hvis du administrerer flere fansider på Facebook, skal du klikke på drop-down menu til at vælge den, du ønsker at forbinde med din Twitter-konto. Vent et flueben vises ved siden af ​​kassen, hvilket indikerer, at forbindelsen er blevet godkendt på begge sider.

4 Opdater din kvidre med et nyt indlæg. Hvis du med held tilsluttet din kvidre til din Facebook fan side, vil tweet automatisk bogføre til væggen af ​​din Facebook fan side (med en meddelelse om, at stillingen kom fra Twitter).

TIPS

  • Den Twitter-formateret @ svar og direkte budskaber ikke automatisk sende til din fan sidens væg.
  • Alle opdateringer foretaget på din Facebook fan side vil automatisk tweet via din Twitter-konto.
  • Disse indstillinger og tilladelser kan til enhver tid tilbagekaldes ved at få adgang dine Kontoindstillinger i øverste højre hjørne af Facebook-side.