Sådan oprettes en e-mail-formular på en hjemmeside

March 17

Når du kører en hjemmeside, er det en god idé at inkludere en form for kontaktoplysninger på dit websted, så seerne kan kontakte dig, hvis de har spørgsmål om webstedet. Du kan lave denne opgave lettere for dine seere ved at oprette en html-baseret e-mail box --- besøgende kan blot indtaste deres budskab i boksen, tryk send og få deres budskab leveret direkte til dig, uden at skulle åbne deres egen e -mail klient. At etablere en e-mail-formular, skal du have en eksisterende HTML-side på plads --- måske en kontakt sektion --- og indtaste i html-koden på eksisterende side.

Instruktioner

1 Åbn dit html dokument i en redigering program som Dreamweaver eller i en almindelig notesblok dokument.

2 Rul ned i koden og find den position, hvor du vil have din e-mail-formular, der skal findes. Placeringen af ​​formen afhænger af layoutet af din nuværende hjemmeside.

3 Indsæt følgende kode i din eksisterende html:

<form

action = "din email her"

method = "POST"

enctype = "multipart / form,-data"

name = "EmailTestForm">

Dit navn:

<Input type = "text" size = "20" name = "VisitorName">

Din kommentar:

<Textarea name = "VisitorComment" rækker = "4" cols = "20">

</ Textarea>

<Input type = "submit" value = "Email Denne Form">

</ Form>

4 Rediger dele af formularen som du ønsker det. Erstat "din email her" med din faktiske e-mail. Du kan også erstatte "Dit navn", "Din kommentar" og "E-mail Denne Form" med dine egne ord, hvis du vil have formen til at sige noget andet.

5 Gem den opdaterede HTML-fil og uploade den til din hjemmeside, der erstatter den gamle fil. Når du tjekker hjemmesiden, bør der være en ny e-mail-formular. Prøv at sende dig selv en e-mail ved hjælp af formularen for at se, om du har kodet formularen korrekt. Hvis e-mail går igennem, din formular er klar til brug af dine besøgende.


relaterede artikler