Sådan kopieres adresser fra Microsoft Outlook

July 20

Microsoft Outlook adressebog betragtes som en af ​​de mest alsidige adressebøger til rådighed for Windows. Adresser, der bruges i Outlook gemmes i Microsoft Outlook adressebog, og så er det den foretrukne organisatorisk værktøj for adresser. Hvis du ønsker at eksportere din adressebog eller kopiere adresser fra Microsoft Outlook, kan du eksportere data inde fra selve programmet. Yderligere software til at kopiere adresserne fra Microsoft Outlook fra programmet andre steder er det ikke nødvendigt.

Instruktioner

1 Klik på "File" og derefter klikke på "Import og eksport."

2 Klik på "Eksporter til en fil" og derefter klikke på "Næste".

3 Vælg en metode til at kopiere dine adresser fra Microsoft Outlook. Kommaseparerede værdier (CSV) filer genkendes af næsten hver adressebog program både online og på din computer. Hvis du vælger "Microsoft Access" eller "Microsoft Excel" så vil du brug for disse programmer til at se dine adresser. Hvis du bruger "Personal (.pst)" så vil du være i stand til at importere dine adresser til en anden version af Microsoft Outlook meget nemt. Klik på "Næste" når du har foretaget dit valg.

4 Klik på ikonet "+" ved siden af ​​din postkasse, og klik derefter på "Kontakter" og aktivere "Medtag undermapper". Klik på "Næste" og derefter klikke på "Browse" og udpege en placering til dine kopierede adresser, der skal lagres. Klik på "Afslut" for at kopiere dine adresser til din ekstern fil.


relaterede artikler