Outlook Mail Søgning

November 4

Outlook Mail Søgning


En af grundene til, du bruger Outlook som din e-mail-klient er dens rige opbevaring og organisatoriske egenskaber. Men hvis du ikke kan finde en e-mail, når du har brug for det, alle de mapper, flag og kategorisering i verden ikke vil hjælpe. Heldigvis Outlook giver også effektive søgeværktøjer til at hjælpe dig med at hente elementer hurtigt.

Hurtig søgning

Navnet på denne funktion er en ideel beskrivelse af dens funktion. For at bruge den, skal du blot klikke på den mappe, hvor du ønsker at søge efter en bestemt e-mail-meddelelse. Skriv et ord eller en sætning i boksen Instant Search, og resultaterne vil blive vist, før du selv trykke på "Enter" -tasten. Hvis du er usikker på hvor budskabet kan opbevares, starte på indbakken eller en anden mappe. Hvis Outlook ikke finde det, du søgte, vil det give dig mulighed for at søge alle mapper.

Indeksering

Ligesom indeksering hjælper dig med at organisere information i et bibliotek eller kontor indstilling, indeksere dine Outlook-filer gør dem nemmere at finde, når du har brug for dem. Outlook tilbyder en indeksering værktøj til at fremskynde dine søgninger. I Outlook 2007, skal du gå til menuen "Funktioner" og klik på "Hurtig søgning". Klik på "Søg Options" og vælg din indeksering indstillinger. I Outlook 2010, skal du blot klikke inde i boksen Instant Search for at aktivere fanen Søgning. Klik på "Søgning" og vælg "Søg Indstillinger." Klik på "indeksering" knappen og vælge dine ønskede indstillinger.

Seneste Søg

Hvis du tidligere har søgt efter den samme eller en lignende e-mail, er der ingen grund til at starte forfra fra bunden. Outlooks søgeværktøjer omfatter en Nylige Søg mulighed. I Outlook 2010, Nyt Search er en option på fanen Søgning af båndet. Vælg "Vis Hurtig søgning Pane Menu" i Outlook 2007. Peg på "Seneste søgninger." Vælg den søgning, du ønsker at gentage.

Søgemapper

Oprettelse af en søgning mappe giver dig mulighed for at trække op-meddelelser, der er forbundet med en bestemt udtryk til enhver tid. Uanset hvilken version af Outlook du bruger, kan du trykke på genvejstasten "Ctrl + Shift + P" for at åbne dialogboksen Ny søgemappe. Vælg den type mappe, du vil oprette, og derefter indtaste yderligere kriterier for søgninger. Søg mapper ikke flytte beskeder fra deres oprindelige placeringer. De indeholder blot genveje til e-mails, der opfylder dine angivne kriterier.


relaterede artikler