Hvordan til at renovere en HP dv6000

June 1

Hvordan til at renovere en HP dv6000


Renovere en HP Pavilion dv6000 bærbar computer til at forberede det til videresalg eller til at bringe det tilbage til fabrikkens specifikationer til brug i en ny rolle. Ved at teste hardware og slette harddisken, kan operativsystemet og driverne indlæses tilbage på computeren. Alle indstillinger kan nulstilles til fabriksindstillingerne. Software problemer kan elimineres, og eventuelle hardware problemer løst ved at køre diagnosticering og brug af fabrikken gendanne diske, der fulgte med systemet. Computeren kan renses op til at ligne nye.

Instruktioner

Ryd op

1 Sluk for computeren, og fjern batteriet.

2 Blæs trykluft ind i fan åbninger, mellem tasterne på tastaturet, og langs havnene og sømme til at fjerne støv, der har opbygget. Skub tasterne nede mens blæse luft mellem dem.

3 Spray en lille mængde af husholdningernes overflade rengøringsmiddel på en ren fnugfri klud og tør plastik overflader for at fjerne eventuelle fingeraftryk, smuds og snavs fra overfladen af ​​computeren.

4 Anvende nogle LCD renere til en ren fnugfri klud og tør forsigtigt LCD overfladen for at fjerne støv og fingeraftryk eller andet snavs fra skærmen.

5 Rens små hjørner og sømme med en vatpind til at få støvet ud af hvert hjørne. Rengør batteriet og sæt den tilbage i den bærbare computer. Sæt strøm igen.

Operativsystem Reload og hardware Testing

6 Tænd computeren med styresystemet disk eller diskette 1 af systemgendannelse sæt i det optiske drev, og tryk på "Enter" når du bliver bedt at starte fra cd / dvd-drevet.

7 Installér operativsystemet ved at klikke på "Installer nu" og vælge indstillingen for fuld installation. Klik på "Avanceret", når du bliver bedt om en harddisk placering til installationen. Slet alle partitioner på det aktuelle drev og vælg den resulterende ikke-allokerede diskplads som installationen destination. Vælg standardindstillingerne valg for hvert trin i installationen, før den er færdig, og derefter fjerne disken fra drevet.

8 Opdater operativsystemet ved at klikke på "Start" og derefter "Alle programmer" og klikke på "Windows Update". Scan efter opdateringer og installere alle tilgængelige opdateringer i alle tre kategorier. Genstart computeren, og tjekke for yderligere opdateringer, som mange opdateringer ikke bliver tilgængelige indtil påkrævede opdateringer er installeret. Gentag opdateringen procedure, indtil der ikke yderligere opdateringer er fundet efter en genstart.

9 Start HP hardware Diagnostiske værktøjer, der følger med den bærbare computer ved at klikke på "Start" og "Alle programmer" og derefter klikke på "Pc-hjælp og værktøjer." Klik på "Hardware Diagnostic Tools" og klik på "OK" ved prompten for at lukke alle programmer, før du kører diagnosticering. Klik på "Alerts" for at se eventuelle hardware driver problemer eller andre kendte problemer. Køre hardware tests ved at vælge en enhed på listen og klikke på "Kør Test" til venstre i menuen. Gentag for hver enhed på listen.

10 Klik på "Start" og "Computer" og højreklik på de vigtigste harddisk, typisk C: drevet. Klik på "Egenskaber" og klik på fanen "Funktioner". Klik på "Undersøg nu" under fejlkontrol sektionen og vælge hver af afkrydsningsfelterne til automatisk Ret fejl i filsystemet og at scanne efter og genopret beskadigede sektorer. Klik på "Start", og lade systemet køre scanningen på næste boot. Genstart systemet, hvis den ikke genstarter automatisk og lad prøvekørslen indtil afsluttet.

11 Klik på "Start" og derefter "Control Panel" og derefter klikke på "Administrative Tools". Dobbeltklik på "Windows Memory Diagnostic" og klik på "Genstart nu og Check for problemer" for at starte hukommelse test nytte. Når systemet genstartes, skal du trykke på "F1" for at konfigurere hukommelsen test nytte og vælg "Extended" for test type. Tryk på "Tab" to gange for at flytte til "Pass Count" sektionen og sæt det til fem passerer. Tryk på "F10" for at starte testen og lad den køre indtil fuldstændig.

TIPS

  • Udfør en grundig kontrol af alle enhederne på computeren for de bedste resultater. For helt at slette alle data fra en harddisk er det nødvendigt at skrive data til alle sektorer af drevet ved hjælp af et hjælpeprogram, designet til dette formål.
  • Spray ikke rengøringsmiddel direkte på den bærbare computer, da det kan køre inde i computeren og forårsage skader.
  • Sørg for at kopiere personlige oplysninger eller filer, du vil gemme til en anden computer eller ekstern drev, før renovering computeren, som hele harddisken bliver slettet under processen.