Hvad er en Chip Extraction Tool?

February 12

Hvad er en Chip Extraction Tool?


Du bruger en chip udtræk værktøj til at fjerne mikrochips fra en computer kredsløb. Grip kanterne af chippen med værktøjet og løfte den for at frigøre chip pins fra sin sokkel.

Fungere

Brug en chip udtræk værktøj til at erstatte en eksisterende processor chip med en nyere model; du kan bruge den til at fjerne hukommelseschips, der er gået dårligt, eller har brug for at blive opgraderet. Det er også et nyttigt redskab til at udtrække ROM eller BIOS chips, der ikke længere arbejder eller er blevet inficeret med en virus.

Egenskaber

Aftrækkere på chip ekstraktionsværktøjer forhindre skrabe eller bryde, der kan opstå, når mikrochips fjernes på andre måder, såsom hvis en bruger snuser mikrochippen løs med en skruetrækker. Den antistatiske materiale, der anvendes i nogle chip ekstraktionsværktøjer reducerer muligheden for elektriske skader. Spring-assisteret håndtag på nogle værktøjer undgå behovet for at trække på en chip.

typer

Generel chip formål ekstraktionsværktøjer arbejde med alle mikrochips. Andre værktøjer arbejder med specifikke typer og størrelser af chips, eller med chips, der har et bestemt antal ben. En specialdesignet chip udtræk værktøj er blevet patenteret af US Patent and Trademark Office.

Overvejelser

Du kan købe chip ekstraktionsværktøjer separat, eller spare penge ved at købe dem som en del af et værktøj sæt. Microchip producenter som Intel forsyning chip ekstraktionsværktøjer til kunder, der har brug for dem til at arbejde som angivet af fabrikanten.


relaterede artikler