Hvordan man opbygger en XML Editor

May 21

Hvordan man opbygger en XML Editor


Extensible Markup Language (XML) er almindeligt anvendt til opbevaring og transport af data på en struktureret måde på tværs af flere systemer. En XML-editor har kapacitet til at redigere XML-dokumenter med automatiserede knapper og menuer til gentagne opgaver i XML redigering. Du kan bruge en almindelig tekst eller grafiske XML-editor baseret på dine krav og kvalifikationsniveau. Opbygning af en XML-editor indebærer designe arbejdsområdet, arrangere de værktøjer, du har brug for og software, du vil bruge til rent faktisk at bygge editoren.

Instruktioner

1 Opret et arbejdsområde skabelon for brugere afhængigt af deres krav, så data, der indtastes, er korrekte. Du kan bygge en XML-editor, der tillader dig at arbejde med koden, mens andre viser XML-data i grafisk måde. Opret et sæt regler, mod hvilke dine brugere kan validere deres oplysninger, så de indtastede oplysninger er præcis. Dette vil gøre det muligt for brugerne at kontrollere, om deres filer har de korrekte oplysninger på det rigtige sted.

2 Design træk-og-slip knapper eller en klippe / paste mulighed for at skabe tilpassede tags i de vigtigste design område af XML-editor. Dette vil sikre, at alle de rigtige muligheder er til rådighed for brugeren på ethvert punkt af dokumentet og vil øge nøjagtigheden. Design farvekoder for de data som søgeord og kommentarer, så de klart kan identificeres fra hinanden.

3 Byg muligheder for at udfylde de data automatisk ved at give de mulige attributter og elementer, mens brugeren er at skrive tags.

4 Design stavekontrollen sammen med en søg / erstat værktøj til mønstre i XML-dokumenter, således at redigering er lettere for brugerne.

5 Medtag en auto-generations værktøj til at skabe XML-skemaer, der er forbundet med dokumentet. Dette vil sikre, at alle de øvrige dokumenter har en standard struktur.

6 Integrer en import / eksport værktøj til at spare XML-dokumenter sammen med åbning og forvaltning af de eksterne XML-dokumenter i din XML-editor.


relaterede artikler