Sådan Burn YouTube videoer til dvd

January 17

Sådan Burn YouTube videoer til dvd


Har du nogensinde faldt over en awesome YouTube-video, som du absolut elskede, og ønskede at dele med dine venner på en dejlig stor TV? Hvis du tror, ​​at YouTube har en "Brænd til DVD" knappen ved siden af ​​hver video, du bedre gætte igen. Det gør de ikke!

Den gode nyhed er, at efter at følge nedenstående trin, vil du ikke brug for en. Du vil være i stand til at tage en video fra YouTube og brænde det direkte til DVD (ahem, så længe videoen ikke ophavsretligt beskyttet).

Instruktioner

1 Hent og installere softwaren DVD Flick. Denne software er gratis at downloade og installere på enhver Windows-pc. Denne software vil give os mulighed for at brænde vores dvd'er. http://dvdflick.net/download.php

2 Download og installer Ipod Video Converter. Denne software er også gratis at hente og installere på enhver Windows-pc. Ipod Video Converter vil konvertere vores youtube videoer til en dvd klar format. http://www.ipod-video-converter.org/

3 Opret en ny mappe på din computer. Kald det "YouTube-videoer" eller noget lignende. Det er her, du vil downloade dine YouTube-videoer, så mappen navnet korrekt.

4 Åbn Ipod Video Converter og find hvor der står "output Path". Indstil output stien til videoer mappe (tidl. YouTube-videoer), som du lige har oprettet, og klik på "OK".

5 Minimer software Ipod Video Converter til din bakke, vil vi vende tilbage til denne software senere.

6 Åbn din webbrowser, og gå til www.youtube.com

7 Når du er på YouTube, skal du gå til den video, du ønsker at sætte på en dvd.

8 På højre side af video ser du et felt kaldet URL. Fremhæv feltet URL og kopiere det til din udklipsholder ved at trykke Ctrl + C (eller højreklik på den markerede webadresse, og vælg kopi).

9 Gå til proceslinjen og bringe tilbage op Ipod Video Converter.

10 Klik på ikonet YouTube.

11 Indsæt YouTube URL du tidligere kopierede ind i URL-feltet.

12 Indtast hvad du vil i feltet Filnavn, bare være sikker på ikke at fjerne "FLV" filtypenavn.

13 Klik på "Tilføj video"

14 Gentag denne proces for så mange videoer, som du gerne vil sætte på din DVD.

15 Klik på "Output vej" (placeret til højre for downloade videoer nedenfor) og dirigere output stien til den mappe, du oprettede tidligere i trin 3.

16 Sørg for, at "konvertere automatisk til Ipod Video" feltet er markeret, og klik på "Download nu" knappen.

17 Når videoerne er færdig med at downloade, skal du lukke programmet.

18 Tjek din videoer mappe for at sikre de blev downloadet korrekt. Du skal have to versioner af hver video i denne mappe, en FLV-version og en .MP4 version.

19 Åbn DVD Flick-programmet (som du installerede i trin 1).

20 Klik på "Projekt indstillinger".

21 Hvis du har en standard DVD som holder 4,3 GB derefter vælge "DVD", eller hvis du har en Dual Layer DVD vælge "DVD DL". Afhængigt af den type disk, du bruger, vil du konfigurere projektet i overensstemmelse hermed.

22 Klik på "Burning" Tab placeret på øverste højre hjørne af dialogboksen med projektet, og kontroller "Brænd projekt til disk" feltet.

23 Skift Disc Label til hvad du vil. Vælg en titel, der passende vil identificere den dvd du brænder.

24 Hvis du gerne vil skabe mere end en kopi af denne DVD, lade "Slet ISO-billede efter brænding" feltet markeret. Hvis du ønsker at spare plads så i stedet for at forlade dette felt afkrydset vil du tjekke det.

25 Klik på "Accepter"

26 Klik på "Tilføj titel" for at finde en video (MP4 filer), som du gerne vil brænde til din DVD. Når du har valgt den video klik "Åbn".

27 Gentag trin 24 for hver enkelt video, som du gerne vil tilføje til din DVD.

28 Sørg for at have en tom dvd i dvd-drevet.

29 Klik på knappen "Opret DVD" for at begynde at oprette DVD og når det spørger, om du er sikker på du vil fortsætte, skal du klikke på "Ja".

30 Når DVD er færdig brænding, lukke programmet.

31 At kontrollere, om din YouTube DVD virker simpelthen skubbe dvd fra computeren og sæt dvd'en i dvd-afspilleren, du har tilsluttet til dit tv. Denne DVD vil spille på enhver standard DVD-afspiller, tillykke! (Du kan også teste DVD ved at spille det på enhver computer, der har et dvd-drev.)

TIPS

  • Mængden af ​​tid, der kræves til at brænde din dvd vil afhænge af din computer hastighed, kan det tage alt fra 20 minutter til et par timer. Så vær tålmodig!
  • Sørg for at du ikke kopierer og distribuerer videoer, der er beskyttet af en ophavsret, kan dette føre til problemer.