Sådan Stop en pop-up blocker på Firefox

December 24

Gå aldrig glip af lidt af indhold fra en hjemmeside, fordi din pop-up-blokering forhindrede en pop-up fra åbningen. Firefox internetbrowser indeholder en standard pop-up blocker, der forhindrer separate vinduer fra automatisk åbning, når du besøger et websted. Disse pop-up-vinduer indeholder typisk annoncer og kan blive til gene for dem, surfe på internettet, men nogle pop-up-vinduer indeholder vigtige oplysninger eller login-sider. Se disse ved at stoppe pop-up blocker i Firefox.

Instruktioner

1 Klik på menuen "Funktioner" i toppen af ​​Firefox-browseren vinduet.

2 Vælg "Indstillinger" fra menuen.

3 Klik én gang på "Control" fanen i toppen af ​​vinduet Indstillinger.

4 Fjern markeringen i feltet ud for "Bloker pop-up-vinduer" for at stoppe pop-up blocker og tillade alle pop-up vinduer. Klik på "OK" for at ændre dine pop-up indstillinger.

TIPS

  • Alternativt lade feltet kontrolleres for at blokere pop op-vinduer på alle websteder, men klik på knappen "Undtagelser". Indtast navnet på den hjemmeside, hvor du ønsker at se pop-up-vinduer. Klik på "Tillad" for at tilføje denne hjemmeside til listen over websteder, Firefox gør det muligt at vise pop-up-vinduer. Klik på "Luk" for at afslutte Undtagelser vinduet og "OK" for at indstille ændringerne i vinduet Indstillinger.