Access 2007 Problemer

July 14

Microsoft Access er den relationelle database komponent i Microsoft Office 2007 suite af programmer. En bred vifte af problemer kan påvirke anvendelsen og den bedste fejlfinding ressource er den indbyggede hjælp facilitet som linker til Microsofts websted.

Startup Problemer

Hvis programmet ikke opstart eller producerer en fejlmeddelelse under lanceringen, den mest sandsynlige årsag er en beskadiget fil, post i registreringsdatabasen eller plug-in. Prøv at afinstallere og geninstallation af softwaren for at erstatte eventuelle manglende eller beskadigede filer.

Program Bryder

Nedbrud eller fryser kan forekomme med en bestemt database fil eller en af ​​Access 'egne filer bliver korrupte. Igen, den bedste løsning er at geninstallere programmet, eller til at reparere den ved hjælp af originale software DVD'er (Kør standardopsætningen program til at finde reparation mulighed.).

Fejlmeddelelser

Hvis Access 2007 genererer en specifik fejlmeddelelse, bruge dette til at søge i Access 2007 Solution Center på Microsofts hjemmeside. Sørg for, at ansøgningen er lappet med de nyeste opdateringer og downloads fra Microsoft.


relaterede artikler