Sådan får .gov og Edu backlinks til dit websted

June 29Hvis du er en hjemmeside ejer er det vigtigt for dig at få en trang til at erobre Google Page Rank & backlinking.That s because.edu & Gov domæner er klassificeret i en højere kategori i forhold til .com, .net & .org. Google ser disse links til at være mere tillid. For at få et link fra en .edu & .gov domæne kan virke skræmmende opgave, men det er ikke så svært som du måske think.If du søger Edu eller .gov links, der er en nem og gratis måde at få dem, men du bliver nødt til at sætte i en lidt arbejde.

Instruktioner

1 Start ud med en Google-søgning efter edu-domæner med en blog, der er relateret til dit websted søgeord. For eksempel, hvis du sælger baseball-kort, du vil skrive i Edu blogs baseball-kort. Domænet vil poppe op. Sikker på at du vil finde nogle steder med forlængelsen Edu i indholdet i modsætning til at være en egentlig domæne. Sørg for at kigge igennem for at dechifrere. Du burde få nogle gode i top ti.

2 Gør det samme søgen efter Gov med dine relaterede søgeord.

3 Når du finder et websted, der er relateret til dine hjemmesider emne. Indsend på det men husk webmaster vil ikke acceptere din blog kommentarer, hvis de ikke har nogen relation artikler skrevet. Jeg foreslå meget du holde dig til emnet og ikke spam.

TIPS

  • Må ikke spam
  • Tilføj nyttige oplysninger