Lexplore Removal

May 1

Lexplore.exe er en virus, der kan inficere din computer via inficerede filer, browser exploits eller andre metoder. Det er især farligt, fordi det kan sende dine personlige oplysninger til den person, der har oprettet virus, samt inficere andre filer på din computer, hvilket kan forårsage andre mennesker til at blive smittet så godt. Heldigvis kan du slippe af med dette stykke skadelig software ved hjælp af anti-virus og anti-malware-software.

Software Needed

For at fjerne virus, skal du bruge en kombination af anti-malware og anti-virus software til at scanne din computer og ren eller slette inficerede filer. Denne virus kan ændre dele af din computer for at gøre det mere modtagelige for angreb; fjerne infektionen vil løse dette problem så godt.

Hvis du ikke allerede har en anti-virus program, skal du downloade og installere en. Når du fjerner Lexplore, bør du sikre dig, at anti-virus program kører 24/7 for at holde din computer fra at blive inficeret igen. Du kan bruge en gratis prøveversion af et anti-virus program eller en online virus scanner.

bør også anvendes anti-malware-software; der er mange gratis anti-malware suiter til rådighed, såsom Malwarebytes eller Spybot Search & Destroy. Disse bør også bruges på en hyppig grundlag, når du rense din computer for Lexplore virus.

Fjernelse af Virus

For at fjerne virus korrekt, skal du genstarte computeren og starte op i fejlsikret tilstand. Dette kan gøres ved at trykke på "F8", når du starter computeren og vælge "Fejlsikret tilstand med netværk" valgmulighed. Når du er logget på Windows, åbne din anti-virus program, skal du bruge "Update" til at sikre, at du har den seneste version og definitioner og derefter udføre en fuld-system scanning. Fjern eventuelle infektioner, der findes, og derefter gentage denne proces med dit anti-malware-software.

Når du har renset ud alle de virusinfektioner, genstarte computeren og log ind som normalt. Kør en anti-virus og anti-malware-scanning igen for at sikre, at alle dele af virus er blevet fjernet. Når dine scanninger viser, at der ikke er nogen infektioner til stede, kan du roligt gå ud fra, at virussen er blevet fjernet.

Advarsler

Vær sikker på ikke at køre anti-virus og anti-malware-programmer på samme tid, da de kan forstyrre hinanden og forårsage skade på hinanden. Også, mens du kan køre flere anti-malware-programmer på computeren (men ikke alle på samme tid), bør du ikke køre flere kopier af anti-virus software på din computer.