Hvordan at Slow Down en MP3-fil

December 4

Bærbar lyd og Home Entertainment-enheder almindeligvis understøtter MP3-format. Selv om software, der kræves til at redigere dette format bruges til at være dyrt, gratis online lydredigering applikationer er nu almindelige. Programmer som Audacity, Free Audio Editor og AVS Audio Editor giver brugerne mulighed for at ændre MP3'er ved at tilføje forskellige effekter. Brug en gratis audio editor til at bremse hastigheden af ​​en MP3.

Instruktioner

Audacity

1 Naviger til Audacity website. Hent og installere programmet. Åbn Audacity.

2 Åbn menuen "Filer" og klik på "Åbn". Åbn den MP3-fil, du vil redigere. Tryk på "Ctrl" og "A" samtidigt for at fremhæve hele MP3.

3 Åbn menuen "effekter" og klik på "Skift hastighed." Indtast den ønskede procentvise ændring eller skub hastighedskontrol. Klik på "Preview" for at lytte til din bremset lyd. Klik på "OK" for at anvende ændringen og bremse MP3.

Free Audio Editor

4 Åbn et nyt vindue i webbrowseren og gå til Free Audio Editor hjemmeside. Hent og installere programmet.

5 Open Free Audio Editor. Åbn menuen "Filer" og klik på "Åbn". Åbn den MP3-fil, du vil redigere. Tryk på "Ctrl" og "A" samtidigt for at fremhæve hele MP3.

6 Åbn menuen "effekter" og klik på "Speed ​​Change." Indtast en procentdel under "100%" at bremse MP3, eller vælg en forudindstillet hastighed. Klik på "Preview" for at lytte til din ændrede sang. Klik på "OK" for at anvende effekten.

AVS Audio Editor

7 Naviger til AVS Audio Editor hjemmeside. Hent og installere programmet. Open AVS Audio Editor og åbn MP3-fil, du vil redigere.

8 Tryk på "Ctrl" og "A" samtidigt for at fremhæve hele MP3. Åbn menuen "effekter" og klik på "Rate Change." Indtast et ønsket forhold eller drej på drejeknappen. Nøgletal under 100 forårsager musikken til at bremse ned.

9 Klik på "Preview" for at lytte til din ændrede sang. Klik på "OK" for at anvende effekten.


relaterede artikler