Hjælp med TXF filer på en Mac

May 9

Hjælp med TXF filer på en Mac


Hvis du bruger software til at hjælpe dig med at forberede og indsende din skat eller udføre andre finansielle arbejde, har du måske hørt om TXF filer, eller Tax Exchange filer. Den TXF format forbedrer kommunikationen mellem de forskellige finansielle programmer - tillader, for eksempel til en bruger af Mac-versionen af ​​TurboTax held importere skat data fremstillet under anvendelse Windows-versionen af ​​Quicken.

TXF

Skat Exchange File er et standardiseret filformat, der bruges af skattemæssige programmer som Quicken og TurboTax. Mens disse programmer også bruge deres egne proprietære filformater, som andre programmer ikke kan åbne, kan de gemme data i TXF format at gøre det lettere at overføre skatteoplysninger fra et program til et andet.

Eksport

Hvis du har skat gemt i et format der bruges af et program og ønsker at overføre det til et andet program, skal du kontrollere dit program dokumentation for præcise instruktioner om, hvordan at eksportere data som en TXF fil. I Quicken, for eksempel, se dine skatteoplysninger ved at klikke "Skat Schedule" i "Skat" i menuen "Rapporter" og klik på "At beskatte eksport fil" i menuen "Export data". Andre programmer har forskellige eksport metoder, men alle oprette en fil med TXF extension, uanset på hvilket sted på din harddisk, du vælger.

Import

I lighed med eksport, den metode, der anvendes til at importere TXF filer varierer afhængigt af din software. På TurboTax Mac, for eksempel åbne menuen "TurboTax", peg på "Import" og klik på "Fra Accounting Software." Følg vejledningen på skærmen, og vælg TXF fil fra listen over filer og mapper på din harddisk.

TXF på Mac

Mens mange skatte- programmer er i stand til at importere filer i proprietære formater af deres konkurrenter, konvertering af data i deres egne formater, betyder det ikke altid virker, når der overføres data mellem operativsystemer - TurboTax Mac, for eksempel, er ude af stand til at importere filer gemt i QuickBooks format. TXF filer mangler denne ulempe - TurboTax Mac kan åbne TXF filer, uanset deres kilde. Selvom det ikke er alle Mac regnskabsprogrammet nødvendigvis accepterer TXF, er der intet, der forhindrer dem i at gøre det.


relaterede artikler