Hvilken slags RAM skal jeg bruge til min pc?

March 10

Hvilken slags RAM skal jeg bruge til min pc?


Et stort udvalg af RAM (Random Access Memory) er tilgængelig for moderne computere. Det er vigtigt, at du får præcis den rigtige type RAM til din computer. Der er forskellige måder at sikre, at du får de rette specifikationer.

Baggrund

Markedet er fuld af RAM af forskellige hastigheder, størrelser og specifikationer. Efterhånden som teknologien har udviklet sig, er RAM blevet i stand til at få adgang til data på stadigt stigende hastigheder. Hukommelseskapacitet en enkelt RAM-chip har også eksponentielt steget.

Metoder

Du kan finde ud af, hvad slags RAM du har brug for ved forskellige metoder. Rådgivning dokumentationen på din computer producentens websted er et godt udgangspunkt, og producenten kan endda sælge den rigtige RAM direkte.

Hvis du føler dig sikker kigge under kølerhjelmen af ​​din pc, åbne din computer og undersøge de eksisterende RAM chips. De chips er normalt mærket med RAM specifikationer.

Hukommelse kan ofte enkle softwareprogrammer på deres hjemmesider, der scanner din pc og informerer dig præcis hvilken RAM-modul er påkrævet.

Overvejelser

Sammen med at vide, hvad slags RAM til at købe, skal du også nødt til at overveje, hvor mange tilgængelige hukommelse slots i din pc er til rådighed. Hvis alle slots er fyldt, kan du nødt til at erstatte nogle af de eksisterende RAM med nye RAM af en højere kapacitet i stedet for blot at tilføje til det allerede eksisterende.

De fleste pc'er har en maksimal mængde RAM, som de kan støtte. Find ud af det maksimale RAM din computer kan støtte med computerens producent inden de køber ekstra RAM.