Sådan Evaluer dit websted Keyword Density

February 28

Brug søgeord på en webside hjælper søgemaskinerne forstår, hvad dine sider handler om, og hjælper folk, der søger efter dine oplysninger finde dig med en søgning. Brug gode søgeord er en af ​​de kardinale principper for søgemaskine optimering. Denne artikel forklarer et online værktøj, der vil hjælpe dig med at analysere søgeord massefylde.

Instruktioner

1 Placer søgeord naturligt på din webside ved hjælp titler, overskrifter, filnavne URL'er og inden afsnittene i en side. Ved kontrol på dit søgeord massefylde, så prøv at holde dit søgeord belastning ved mindre end 7 procent af den samlede ord på siden. Alt over 10 procent kan modregne alarmer i søgemaskiner og faktisk såre din søgemaskine resultater.

2 Gå til Ranks hjemmeside for at udnytte deres Keyword Density Analyzer værktøj. (Se Ressourcer nedenfor for link).

3 Sådan Evaluer dit websted Keyword Density

Udfyld formularen med den webadresse, du vil analysere og en liste over de søgeord, du er interesseret i at kontrollere.

4 Resultaterne er udtømmende. Du lærer om søgeord i titler, meta elementer, alt tekst, overskrifter, links, selv fed og kursiv. Du får en procentvis fordeling for de søgeord i hver af disse kategorier, plus en procentdel af søgeord gentager som en del af hele siden.

5 Resultaterne omfatter også et display som en tag cloud, der viser dig hver term på din side i en størrelse i forhold til dens frekvens af brug.

6 Resultaterne omfatter nøgleord fundet med densitet mellem 2,0 procent til 15,0 procent, selv om du ikke har bragt dem i form, når du begyndte analysen.

TIPS

  • Keyword stuffing (tilføjelse søgeord i skjulte måder eller hundredvis af gange i en sammenhæng, mennesker ønsker ikke at læse) betragtes som en beskidt trick af søgemaskinerne. Det er derfor, du ikke ønsker at gå over en naturlig, menneskelig læsbar sammenhæng omkring 10 procent med søgeord.